ATP Finals: Πάτησε Pala Alpitour ο Αλκαράθ (vid)

Την πρώτη του προπόνηση ενόψει του ντεμπούτο του στο ATP Finals, πραγματοποίησε ο Κάρλος Αλκαράθ την Τετάρτη.

Ο 20χρονος Ισπανός, μετά τον περσινό του τραυματισμό που δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στο μεγάλο φινάλε της σεζόν, αναμένεται να πραγματοποιήσει την πρώτη του συμμετοχή στο τουρνουά των “8” καλύτερων της χρονιάς και την Τετάρτη (08/11) είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στις εγκαταστάσεις της Pala Alpitour, έχοντας και το πρώτο του προπονητικό session

στο Τορίνο.

Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, προπονήθηκε με τον 17χρονο Βραζιλιάνο, Ζοάο Φονσέκα ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης των juniors.

Alcaraz in Turin

Watch @carlosalcaraz's practice live from Turin now

Tennis TV (@TennisTV) November 8, 2023

Η κλήρωση του φετινού ATP Finals θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Πέμπτης (16:00GR) και ο Αλκαράθ θα τεθεί επικεφαλής σε ένα από τα δύο γκρουπ της διοργάνωσης, απέναντι από τον πρωτοπόρο της ATP Rankings και μεγάλο φαβορί για το φετινό year-end No1, Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος θέλει μόλις μια νίκη στο Τορίνο για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την 8η φορά που θα τερματίσει στο Νο1 της κατάταξης σε μια χρονιά.

Ντανίλ Μεντβέντεφ, Γιάνικ Σίνερ, Στέφανος Τσιτσιπάς, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Αντρέι Ρούμπλεφ και Χόλγκερ Ρούνε είναι άλλοι έξι που θα πάρουν μέρος στο φαντασμαγορικό event στο Τορίνο.

Ο Κάρλος Αλκαράθ προέρχεται από δύο σερί ήττες στο tour, στον 3ο γύρο του Shanghai Masters (Ντιμιτρόφ) και στην πρεμιέρα του στο Paris Masters (Σάφιουλιν). Φέτος, έχει κατακτήσει έξι τίτλους με πιο πρόσφατο το Wimbledon που ήταν και το δεύτερο Grand Slam της καριέρας του.

The post ATP Finals: Πάτησε Pala Alpitour ο Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα