Ζοτς: "Φερθείτε σωστά στον Μπουρούση"

Την κόσμια συμπεριφόρα απέναντι στον Γιάννη Μπουρούση ζήτησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ενόψει της αναμέτρησης με την Εμποριο Αρμάνι Μιλάνο και τόνισε ότι ο Αντώνης Φώτσης και ο Ντρου Νίκολας θα ανήκουν πάντα στην οικογένεια των "πρασίνων".

"Δύο πράγματα είναι σημαντικά: Το πρώτο είναι πως νίκη δίνει την πρόκριση στα πλέι-οφ. Το άλλο πως είναι πως η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο είναι διαφορετική ομάδα απ' αυτή που νικήσαμε με 57-78. Παίζει πολύ καλύτερα. Επέστρεψε ο Μαλίκ Χέρστον, ο οποίος είναι ο καλύτερος σκόρερ της. Επίσης υπέγραψε με τον Τζέι Αρ Μπρέμερ, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει

μόλις μία συμμετοχή στην Ευρωλίγκα, αλλά έχει αγωνιστεί τόσο σε Serie A όσο και Coppa Italia. Είναι αρκετά σημαντικοί παίκτες στην επίθεση. Ένα νέο της τελευταίας στιγμής είναι πως αφαίρεσαν απ' το ρόστερ τον Ντρου Νίκολας. Ήταν σημαντικός παίκτης γι' αυτούς, αλλά αποφάσισαν να συνεχίσουν χωριστά. Το ζήτημα είναι εμείς πώς θα αγωνιστούμε. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι. Κι ο Μπατίστ κι ο Σμιθ, που προπονήθηκαν κανονικά. Επίσης θέλω να καλέσω τον κόσμο. Το 'χω πει 1.000.000 φορές είναι πως είναι σημαντικός για εμάς και τον χρειαζόμαστε".

"Δεν αποτελεί δυσκολία στα σχέδιά μας το ότι έφυγε ο Νίκολας. Θα καλύψει άλλος το κενό του. Υπάρχει ο Τζεντίλε, ο Χέρστον. Κάποιος θα πάρει τη μπάλα και θα παίξει. Είναι δική τους απόφαση και δε θέλω να σχολιάσω. Γνωρίζουμε τα πάντα για τους Τζεντίλε και Χέρστον, άρα ξέρουμε πώς να τους αντιμετωπίσουμε. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί οι δύο. Όλη η ομάδα διαθέτει ποιότητα. Είναι πολύ διαφορετική ομάδα απ' την πρώτη αναμέτρησή μας. Από πλευράς τακτικής υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να πούμε: Ο Χέρστον παίζει περισσότερο στο "3", ίσως παίξει πάλι εκεί ο Μαντσινέλι ή θα αγωνιστούν με τρεις κοντούς, ή θα αγωνιστούν με τον Ρόκα στο "5" ή τον Φώτση. Με τον Φώτση στο "5" είναι εντελώς διαφορετικό το παιχνίδι της. Τα γνωρίζουμε αυτά, τα έχουμε συζητήσει με τους παίκτες. Θα είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο".

"Είναι μέλος της οικογένειας. Όπως κι ο Ντρου. Για όλη τη ζωή τους. Είναι δύο παίκτες με μεγάλη προσφορά στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούνενος που τους είχα μαζί μας. Δυστυχώς η κατάσταση το καλοκαίρι δεν μας επέτρεψε να τους κρατήσουμε. Ευελπιστώ πως ο κόσμος θα αναγνωρίσει όλα όσα έχει κάνει. Όπως θα ήθελα και θα παρακαλούσα να φερθούν σωστά και στον Γιάννη Μπουρούση. Η συμπεριφορά του στην πρώτη αναμέτρηση ήταν εξαιρετική. Είναι πολύ καλός τύπος".

Περισσότερα σε λίγο...

Keywords
Τυχαία Θέματα