Αγγελίδης: "Ο Σπόρτιγκ είναι το σπίτι μου"

Ο Ντίνος Αγγελίδης ξεκίνησε την πλούσια καριέρα του από τον Σπόρτιγκ και ο πρώην διεθνής φόργουορντ παραμένει δίπλα στη ομάδα των Πατησίων, μιας και όπως δήλωσε στο superbasket.gr αυτή είναι " το πρώτο μου σπίτι".

Ο Ντίνος Αγγελίδης θυμήθηκε την εποχή που αγωνιζόταν με την φανέλα του Σπόρτιγκ ενώ αναφέρθηκε και στην τωρινή κατάσταση που επικρατεί σε αυτόν, και στην προσπάθεια που γίνεται ώστε ο Σπόρτιγκ να βρεθεί ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Τι

έφταιξε και ο Σπόρτιγκ από την Α1 βρέθηκε να αγωνίζεται σε χαμηλότερες κατηγορίες;

"Εγώ βρίσκομαι στην ομάδα περίπου ένα χρόνο , όταν μου ζητήθηκε απο μία πλειάδα παλιών συμπαιχτών να αναλάβω ένα πόστο και με την παρουσία μου να βοηθήσω έναν σύλλογο που τα τελευταία χρόνια δεν πάει όπως θα έπρεπε να πηγαίνει. Τα προβλήματα του παρελθόντος είναι συσσωρευμένα και η διοίκηση πέρυσι και φέτος προσπαθεί με όλες τις δυνάμεις να βρεί αυτές τις λύσεις για τον σύλλογο. Το υλικό μας φέτος όπως και πέρυσι είναι ανταγωνιστικό , αλλά η κατηγορία είναι τέτοια που κάθε παιχνίδι είναι ένα ντέρμπι που ίσως και να κρίνει την άνοδο η όχι. Είναι μία προσπάθεια η οποία έχει κόπο , δυστυχώς αυτο που μπορώ εγώ να πιστοποιήσω στον τελευταίο ένα χρόνο που βρίσκομαι στην ομάδα είναι οτι όταν εγώ έφυγα απο το Σπόρτιγκ και μεταγράφηκα στον Άρη , άφησα τον Σπόρτιγκ σαν ένα σωματείο της γειτονιάς τον οποίο τον είχαν αγκαλιάσει όλοι . Αυτοί οι άνθρωποι που στηρίζαν την ομάδα τότε ήταν μία πλειάδα ανθρώπων , κυρίως παλιών συμπαιχτών που έχουν αφήσει ιστορία στο μπάσκετ . Αυτή την στιγμή για τον οποιονδήποτε λόγο απουσιάζουν και δεν υπάρχει αυτή η κοινωνική συνοχή η οποία να μπορεί να στηρίξει το βαρύ όνομα της ιστορίας του Σπόρτιγκ".

Σχετικά με την κατάσταση που υπάρχει τώρα στον Σπόρτιγκ, υπάρχουν προοπτικές για να γίνει η ομάδα όπως παλιά;

"Νομίζω οτι προοπτικές υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν , μην ξεχνάς οτι είναι ένας καθαρά σύλλογος ο οποίος ζει μέσα απο τη γειτονιά . Στο χέρι μας είναι λοιπόν να μασ ξαναγκαλιάσουν τα Πατήσια , να κάνουμε το προιόν που πουλάει ο Σπόρτιγκ ελκυστικό . Μιλάμε για την ευρύτερη παροχή ενός φάσματος αθλητικών γεγονότων και τμημάτων το οποίο προσπαθούμε να στήσουμε με την διοίκηση και να προσφέρουμε , προσπαθώντας να φέρουμε ξανά τα παιδιά της γειτονιάς στο γήπεδο . Θεωρώ πως αν και εφόσον το πετύχουμε αυτό , - δυστυχώς έχουμε και τα γενικότερα φαινόμενα της Ελλάδος και της Ευρώπης οτι είναι μία πολύ κακή συγκυρία η χρονική στιγμή που όλος ο κόσμος έχει οικονιμικές δυσκολίες - , τις ίδιες δυσκολίες έχει και ο σύλλογος και καταλαβαίνεις οτι το έργο γίνεται ακόμα πιο δύσκολο".

Εδώ και περίπου 1,5 χρόνο υπήρχε στον πάγκο ο Δημήτρης Αποσκίτης και την προηγούμενη εβδομάδα υπέβαλλε την παραίτησή του και ανέλαβε ο Γιώργος Τσίρος . Με το υπάρχον ρόστερ μπορεί ο Σπόρτιγκ να αποκτήσει την δύναμη που είχε στο παρελθόν;
"Θα ήθελα να σταθώ στον Δημήτρη τον Αποσκίτη καθώς τον ήξερα παλιότερα σαν παίχτη , είχα την τιμή να καθίσω μα
Keywords
Τυχαία Θέματα