ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ | Σπουδαίο διπλό για την Σπλιτ, χαμός στο Παρτιζάν - Τσιμπόνα (video)

Την έκπληξη της 16ης αγωνιστικής της Αδριατικής Λίγκας έκανε η ΚΚ Σπλιτ η οποία πέρασε από την έδρα της Τσεντεβίτα με 72-75.

Η Τσεντεβίτα έλεγχε τον ρυθμό για 30 λεπτά, αλλά οι φιλοξενούμενοι πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στην τέταρτη περίοδο. Ο Ντεργούιν Κίτσεν έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Τσεντεβίτα και παρά το γεγονός

ότι ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του (14 π.) ήταν και ο μοιραίος παίκτης, καθώς αστόχησε σε προσπάθεια τριών πόντων στην εκπνοή και δεν ισοφάρισε το ματς. Πρώτος σκόρερ για την Σπλιτ ήταν ο Νίκολα Βούιτσιτς με 18 πόντους. Ο Μπρέισι Ράιτ ήταν ο πρωταγωνιστής για την Τσεντεβίτα με 19 πόντους.

Με τον Ιγκορ Ρακόσεβιτς να στήνει το δικό του πάρτι και να ολοκληρώνει την αναμέτρηση με 23 πόντους, ο Ερυθρός Αστέρας πέρασε εύκολα από την έδρα της Ολίμπια με 56-70. Πρώτος σκόρερ για την σλοβενική ομάδα ήταν ο Ααρον Μπέινς με 13 πόντους.

Για ακόμα μία φορά δεν έλειψαν τα επεισόδια σε εντός έδρας ματς της Παρτιζάν. Στις αρχές του δευτέρου δεκαλέπτου της αναμέτρησης κόντρα στην Τσιμπόνα, οι διαιτητές αναγκάστηκαν να διακόψουν τον αγώνα και να στείλουν τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, καθώς οι οπαδοί των γηπεδούχων είχαν εκτοξεύσει πολλά αντικείμενα μέσα στο παρκέ και είχαν ανάψει φωτοβολίδες, αρκετές από τις οποίες προσγειώθηκαν στις θέσεις των δημοσιογράφων. Ο προπονητής της Παρτιζάν, Ντούσκο Βουγιόσεβιτς προσπάθησε να ηρεμήσει τους οπαδούς της ομάδας του, αλλά δεν τα κατάφερε. Τελικά τα επεισόδια σταμάτησαν με την παρέμβαση της αστυνομίας, η οποία άδειασε τις κερκίδες και μετά από μισάωρη καθυστέρηση το ματς ξεκίνησε και πάλι. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η Παρτίζαν κατάφερε αν και δύσκολα να κάμψει την αντίσταση της Τσιμπόνα και να πάρει τη νίκη με 74-68.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Σαββάτου (05/01):

Ολίμπια Λιουμπλιάνας – Ερυθρός Αστέρας 56-70

Τσεντεβίτα – ΚΚ Σπλιτ 72-75

Ιγκοκέα – Ραντνίτσκι 88-85

ΜΖΤ – Μπούντουσνοστ 69-76

Σζολνόκι – Σιρόκι 69-75

Παρτιζάν - Τσιμπόνα 74-68

Keywords
Τυχαία Θέματα