«Το σερβίς είναι το κλειδί σε όλες μας τις νίκες»

21:49 5/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η εθνική Κορασίδων συνεχίζει αήττητη στον προκριματικό όμιλο του Βόλου και θέλει να κάνει το 4 στα 4 αύριο απέναντι στην Φινλανδία για να παίξει κόντρα στην πρωτοπόρο Γαλλία για την πρωτιά.

Η αισιοδοξία και η πίστη υπάρχει, όπως δήλωσε και η Αλεξάνδρα Ψωμά, που σήμερα ήταν από τις κορυφαίες και... ρέφαρε για την «χαμηλή» απόδοση στο χθεσινό ματς.

«Χθες δεν ήμουν καλά, αλλά σήμερα όλα ήταν εντάξει. Παίξαμε πολύ καλά στα δύο πρώτα σετ και στο ξεκίνημα του

τρίτου, αλλά μετά χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Στο τέλος πάντως πήραμε αυτό που θέλαμε», τόνισε η Ελληνίδα ακραία.

«Το σερβίς είναι πάντα το κλειδί σε όλες μας τις νίκες», πρόσθεσε και συνέχισε: «Θέλουμε να κερδίσουμε και το ματς με τη Φινλανδία και μετά να πάμε να διεκδικήσουμε το καλύτερο απέναντι στη Γαλλία».

Καταλήγοντας με ένα... «ευχαριστώ στον κόσμο που μας βοήθησε πάρα πολύ. Μας εμψύχωσε και μαζί του πανηγυρίσαμε αυτή τη νίκη».

Ικανοποιημένος από τη νίκη, αλλά κυρίως από την εμφάνιση, ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάκης Φλώρος είπε για την επόμενη μέρα: «Η Φινλανδία είναι δυνατή ομάδα, αλλά πάμε για μία ακόμα νίκη».

* Παρόντες στο γήπεδο ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης και τα μέλη του ΔΣ της ομοσπονδίας, Παναγιώτα Τουρσούγκα και Χρήστος Βογιατζής.

Keywords
Τυχαία Θέματα