ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ | Στην τρίτη παράταση η Ολίμπια Λ.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στην τρίτη παράταση, η Ολίμπια Λιουμπιάνας επικράτησε με 95-92 (κ.α. 60-60) της Μπούντουτσνοστ για την 13η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας, η Ολίμπια προηγούνταν με 60-58 αλλά με 2/2 βολές του Μιχαήλοβιτς το ματς πήγε στην παράταση. Το ματς οδηγήθηκε στην δεύτερη παράταση όταν ο Μπλάζιτς αυτή τη φορά με 2/2 βολές έκανε το 70-70 για την Ολίμπια και στην τρίτη παράταση με δική του βολή διαμορφώθηκε το τελικό 95-92.

Ο Γιάκα Μπλάζιτς ήταν και ο πρώτος σκόρερ

της Ολίμπια με 19 πόντους και τον ακολούθησε ο Τεέμου Ράνικο με 17 πόντους. Για τους ηττημένους ξεχώρισαν ο Τσέντομιρ Βίτκοβατς με 33 πόντους και ο Βλάντιμιρ Μιχαήλοβιτς με 24 πόντους.

Με κορυφαίο τον Πρέντραγκ Σούπουτ, η Τσεντεβίτα επικράτησε εύκολα της Σιρόκι με 90-69.

Οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης και έφτασαν άνετα στη νίκη.Πρώτος σκόρερ της Τσεντεβίτα ήταν ο Πρέντραγκ Σούπουτ με 21 πόντους και τον ακολούθησε ο Μπρέισι Ράιτ με 19 πόντους. Για την Σιρόκι ξεχώρισαν ο Ντάρκο Πλάνινιτς με 20 πόντους και ο Μπόριτς Μπάρατς με 16 πόντους.

Keywords
Τυχαία Θέματα