ΙΣΠΑΝΙΑ | Στην Σαραγόσα ο Γ. Αντετοκούμπο!

Στα ισπανικά παρκέ και με την φανέλα της Σαραγόσα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο ταλαντούχος Γιάννης Αντετοκούμπο, όπως ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο 18χρονος πλέι μέικερ, θα ολοκληρώσει την φετινή σεζόν στον Φιλαθλητικό όπου αγωνίζεται και του χρόνου θα μετακομίσει την Ισπανία, καθώς έδωσε τα "χέρια" με την Σαραγόσα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο (2.06μ.), μικρότερος αδερφός του Θανάση, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερη ταλέντα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ και για την απόκτησή
του είχαν ενδιαφερθεί πολλές ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου, μεταξύ των οποίων η Μπαρτσελόνα και η Αναντολού Εφές, αλλά η Σαραγόσα ήταν η αυτή που... κέρδισε την υπογραφή του.Πρόσφατα μάλιστα, ο νεαρός γκαρντ δέχθηκε κλήση για την Εθνική ομάδα Νέων Ανδρών.

Ο ταλαντούχος παίκτης, δήλωσε: "Είμαι ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα πρωτάθλημα όπως το ισπανικό και μια ομάδα σαν τη Σαραγόσα, στην οποία ελπίζω να ωριμάσω ως παίκτης. Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον Φιλαθλητικό για όσα μου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά τους προπονητές μου Τάκη Ζήβα, Γρηγόρη Μελλά και Σπύρο Βελληνιάτη".

Keywords
Τυχαία Θέματα