ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Πέττας: "Στόχος μας η άνοδος"

Το Ψυχικό ήταν ο μεγάλος νικητής της 10ης αγωνιστικής του Ομίλου του Νότου της Β’ Εθνικής, καθώς επικράτησε στην παράταση (κ.α 76-76) της ΑΕΚ με 88-87, βάζοντας stop στο αήττητο σερί της Ένωσης.

Ο Νίκος Πέττας πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό παιχνίδι σημειώνοντας 28 πόντους και βοήθησε τα μέγιστα προκειμένου το Ψυχικό να επανέλθει στο δεύτερο ημίχρονο από μια διαφορά δώδεκα πόντων (31-43, 20'), να οδηγήσει τον αγώνα στην παράταση και εκεί να χαρίσει τη νίκη στους γηπεδούχους. Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης μιλώντας στο

superbasket.gr μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε την σημασία της νίκης του Ψυχικού.

Πώς βρήκατε τα ψυχικά αποθέματα και καταφέρατε να κερδίσετε ένα παιχνίδι στο οποίο στο πρώτο μέρος ήσασταν συνεχώς πίσω στο σκορ και με αρκετά μεγάλη διαφορά;

"Ήταν ένα παιχνίδι που παίχτηκε στο πάθος και στη δύναμη. Το θέλαμε πολύ εμείς, το ήθελε και η ΑΕΚ πολύ. Στο τέλος η ΑΕΚ έκανε κάποια λάθη και εμείς ήμασταν πιο τυχεροί. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ευτυχώς κερδίσαμε εμείς. Πιστεύω ότι όποιος και να κέρδιζε το αποτέλεσμα θα ήταν δίκαιο".

Πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη για εσάς;

"Είναι πολύ σημαντική. Μας ανεβάζει πολύ τη ψυχολογία. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Στόχος μας είναι να πάρουμε μία από τις δυο πρώτες θέσεις".

Πιστεύεις ότι έγιναν διαιτητικά λάθη; Κι αν ναι, επηρέασαν την ροή του αγώνα;

"Πάνω στην ένταση δεν μπορώ να αναφερθώ σε αυτό. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να δούμε το βίντεο. Εντάξει ήταν ντέρμπι και σε όλα αυτά τα παιχνίδια πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξουν μικρολαθάκια από τους διαιτητές".

Πιστεύεις ότι το Ψυχικό μπορεί να κερδίσει την άνοδο για την Α2;

"Μακάρι. Τώρα ξεκινήσαμε την προσπάθειά μας. Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα δείχνουν ότι πάμε πολύ καλά. Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά στον ίδιο ρυθμό και να κερδίζουμε τα παιχνίδια. Θα δούμε στη συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα