Εβρά κατά Τέβες

16:27 20/5/2012 - Πηγή: AEK365

Μάλιστα ο Αργεντινός δεν ζήτησε συγνώμη για την συμπεριφορά του, ούτε απολογήθηκε, γεγονός που εξόργισε τον Εβρά. «Μου προκάλεσε μεγάλη έκπληξη η συμπεριφορά του Τέβες κατά του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον. Δεν είμαι σίγουρος πως νιώθει ο προπονητής μου, αλλά πιστεύω ότι δεν εντυπωσιάστηκε. Είναι ασεβής. Ο Τέβες πέρασε δύο χρόνια στην ομάδα και ο προπονητής του φέρθηκε εξαιρετικά και δεν καταλαβαίνω την αντίδραση του», είπε ο Γάλλος στην Sun

on Sunday.
Η Μάντσεστερ Σίτι έβγαλε ανακοίνωση για λάθος κρίση από πλευράς Τέβες και ζήτησε συγνώμη, αλλά ο ίδιος δεν μίλησε, για να πει ο Εβρά: «Το πανό δεν άρεσε σε κανέναν στην Γιουνάιτεντ. Ο Τέβες είναι ενήλικος, παίζει σε άλλη ομάδα και είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Είναι ντροπή γιατί πάντα τον εκτιμούσαν στην ομάδα και διατηρεί επαφές με κάποιους παίκτες».
Ο Γάλλος αμυντικός αναφέρθηκε και στην απώλεια του τίτλου. «Χάσαμε τον τίτλο στο τέλος και αυτό θα μας κάνει πιο αποφασιστικούς για την επόμενη χρονιά. Η Σίτι κέρδισε και τα δύο μεταξύ μας ντέρμπι, άρα θα πιστεύει ότι δίκαια κατέκτησε τον τίτλο, αλλά δεν υπήρχαν μεγάλες διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων. Μια χρονιά χωρίς τίτλο για τη Γιουνάιτεντ είναι κάτι εξαιρετικά σπάνιο και πρέπει αυτό να το χρησιμοποιήσουμε για την επόμενη σεζόν».

Keywords
Τυχαία Θέματα