Β' ΕΘΝΙΚΗ | Περί δημοσιευμάτων και "κραχτών"

Τα πράγματα στην θέση τους θέλησε να βάλει η ομάδα της Χαλκίδας μέσω ανακοίνωσής της, στην οποία τονίζει ότι δεν ψάχνει στο μεταγραφικό παζάρι για παίκτη "κράχτη", αλλά ότι θα στηριχτεί σε αθλητές από την περιφέρεια και τις ακαδημίες της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Χαλκίδας:


"Για τους φίλους της ομάδας που παρακολουθούν τα νέα μας από κοντά και προς αποφυγή των παρεξηγήσεων εξ αιτίας κάποιων δημοσιευμάτων και αναρτήσεων που μιλούν για εξεύρεση παίκτη "κράχτη" για την ομάδα μας να τους πούμε ότι κάτι τέτοιο

δεν ισχύει.

Η νέα διοίκηση έχει βάλει στόχους έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που θα έρθουν. Η ομάδα θέλει να φανεί ανταγωνιστική στο καινούργιο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής δίνοντας έμφαση στο τοπικό στοιχείο. Οι παίκτες της περιφέρειας μας είναι πολλοί, αξιόλογοι και ικανοί. Κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες δουλειάς που θέλουμε να προσφέρουμε σε δύσκολους καιρούς, είναι σίγουρο ότι μπορούν να ανταποκριθούν.


Η νέα διοίκηση έχει ρίξει το βάρος της στις ακαδημίες του συλλόγου. Από τις πρώτες κινήσεις της, δεν ήταν κάποια ισχυρή μεταγραφή -που θα μπορούσε να ήταν-, αλλά να βρει τους καταλληλότερους ανθρώπους που θα μπορούσαν να τρέξουν ένα τέτοιο project ακαδημιών με σκοπό την ανάδειξη του τοπικού στοιχείου. Έτσι λοιπόν από τις πρώτες συνεργασίες που έκλεισαν οι άνθρωποι της ομάδας ήταν με τον κ. Θανάση Λασπά, έναν έμπειρο γυμναστή με πετυχημένη για περίπου 7 χρόνια θητεία στη δημιουργία ακαδημιών και τον κ. Γιάννη Γεωργουσόπουλο σε θέση κλειδί, έδωσαν έμφαση στην εξεύρεση ταλέντων από την τοπική κοινωνία και περιφέρεια αλλά και τη δημιουργία μιας κυψέλης παιδιών που να έρθουν κοντά μας και να αγαπήσουν αυτό που εμείς λατρεύουμε και έχουμε κάνει τρόπο ζωής μας: "Το μπάσκετ" ή "Καλαθόσφαιρα" αν το προτιμάτε στα Ελληνικά.


Από τις πρώτες μέρες της θητείας μας προσπαθήσαμε να συναντήσουμε τους τοπικούς φορείς, να τους πείσουμε για το "αγαθό" και το "ανιδιοτελές" των προθέσεων μας και να εξασφαλίσουμε τις ώρες στα γήπεδα της πόλης που θα μας επιτρέψουν να συνεχίσουμε το έργο μας που έρχεται ως φυσική συνέπεια της περσινής επιτυχίας μας.


Ταυτόχρονα προσπαθούμε να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που να πρωταγωνιστήσει στη νέα κατηγορία. Δεν υπάρχουν παίκτες "κράχτες", παρά παίκτες χρήσιμοι στο χτίσιμο ενός συνόλου έτοιμο για καινούργιους στόχους και νέες διακρίσεις και εκεί είναι στραμμένο το ενδιαφέρον μας. Χωρίς ανακοινώσεις μεταγραφών, συμφωνιών και βαρύγδουπων δηλώσεων η ομάδα έχει προχωρήσει σε ουσιαστικές συμφωνίες οι οποίες θα γίνουν γνωστές μόνο όταν η διοίκηση κρίνει σωστό ότι πρέπει να κάνει.


Ο κόσμος, μας δείχνει ήδη το ενδιαφέρον του και με τη δυναμική που έφερε στην ομάδα η άνοδος στη Β' Εθνική, είναι σίγουρο ότι θα σταθεί στο πλευρό μας και θα μας βοηθήσει χωρίς κράχτες αλλά μέσα από τη δουλειά που θα γίνει στο στήσιμο της ομάδας, τους στόχους που θα μπουν, την αμοιβαία εμπιστοσύνη και οδηγό την περσινή μας πορεία".

Keywords
Τυχαία Θέματα