A1 | Προτάθηκε σε "αιώνιους" και εξετάζεται ο Κρις Αντερσεν!

Το κόλπο "γκρόσο" του φετινού καλοκαιριού δεν αποκλείεται να "σκάσει" στη χώρα μας, μιας και ο εκκεντρικός ΝΒΑer Κρις Αντερσεν προτάθηκε σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που αμφότεροι εξετάζουν την περίπτωσή του!

Ο Ολυμπιακός αναμένει την απόφαση του Τζόι Ντόρσεϊ, όμως δεν μπορεί να τον περιμένει... για πάντα! Ετσι, οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας

εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις για τη θέση του σέντερ. Μία από αυτές είναι και του μέχρι πρότινος συμπαίκτη του Κώστα Κουφού στους Νάγκετς, Κρις Αντερσεν, ο οποίος έχει προταθεί στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Μάλιστα, συγκεντρώνει και παρόμοια χαρακτηριστικά με εκείνα του Ντόρσεϊ (σ.σ. καλός αμυντικός, έφεση στα ριμπάουντ, κλπ.).

Πέραν των "ερυθρόλευκων", ωστόσο, ο "Birdman" (σ.σ. το παρατσούκλι του) προτάθηκε και στον Παναθηναϊκό, ο οποίος αναζητά έναν ψηλό και εξετάζει με τη σειρά του την περίπτωση του ιδιόρυθμου σέντερ.

Αν μη τι άλλο, ο Αντερσεν μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ευρωπαϊκή ομάδα, αν και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει απασχολήσει -αρνητικά- με τον... αλλόκοτο χαρακτήρα του! Να υπενθυμίσουμε ότι τη φετινή χρονιά το όνομά του ενεπλάκη σε υπόθεση παιδικής πορνογραφίας, ενώ προ επταετίας είχε δεχτεί διετή ποινή αποκλεισμού από τον μαγικό πλανήτη, καθώς... πιάστηκε να κάνει χρήση ναρκωτικών!

Υπό τις οδηγίες του Τζορτζ Καρλ στους Νάγκετς, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, σημείωνε 5,3 πόντους και 4,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο και αποτελούσε μία αξιόπιστη λύση για την φροντ λάιν του Ντένβερ. Ωστόσο, εδώ και λίγες ημέρες ο σκληροτράχηλος Αμερικάνος σέντερ είναι ελεύθερος, ενώ δημοσιεύματα εξ Αμερικής ανέφεραν ότι βρίσκεται και στα υπόψην των Μαϊάμι Χιτ!

Keywords
Τυχαία Θέματα