Β' ΕΘΝΙΚΗ | Μελάς: "Ο,τι καλύτερο για τον Δούκα"

Ο Δούκας ξεπέρασε με ευκολία το… εμπόδιο του Περάματος (67-88) για την 4η αγωνιστική του Ομίλου του Νότου της Β΄ Εθνικής και πλέον στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση (11/11) με τον Αετό.


Ο Γιώργος Μελάς (19π.), εκ των κορυφαίων στην αναμέτρηση με το Πέραμα, μίλησε στο superbasket.gr τονίζοντας αρχικά πως "πραγματοποιήσαμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και σχεδόν δεν δυσκολευτήκαμε σε κανένα σημείο του αγώνα". Οσον αφορά για την προσωπική του εμφάνιση

σημείωσε πως "πραγματοποίησα ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι με το Πέραμα και πραγματικά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου, ώστε να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη χρονιά". Ο Γιώργος Μελάς, όμως, αναφέρθηκε και στη συνέχεια του πρωταθλήματος και στους στόχους του Δούκα: "Στο φετινό πρωτάθλημα υπάρχουν πάρα πολύ καλές ομάδες. Στόχος μας είναι να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, να τα αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα και να κερδίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα μέσα από κάθε αγώνα. Στο τέλος του πρωταθλήματος θα γίνει ο απολογισμός της φετινής μας πορείας".

Keywords
Τυχαία Θέματα