ΚΙΜΚΙ | Κουρτινάιτις: "Μάχη με τον Παναθηναϊκό"

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται (9/1, 21.00) την Κίμκι και ο Ρίμας Κουρτινάιτις επισήμανε πως η ομάδα του είναι έτοιμη για να δώσει μάχη ενώ έβγαλε το καπέλο του στον Δημήτρη Διαμαντίδη και στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη.


"Εχουμε μία ειδική αποστολή, να έχουμε ένα καλό δίδυμο πάνω στον Σχορτσανίτη. Οπως κάνει όλη η… Ευρώπη κόντρα στον Σοφοκλή. Κάποιοι το κάνουν αυτό, κάποιοι άλλοι όχι. Πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε. Ξέρουμε τα συστήματα και τους συνδυασμούς και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι

για αυτό", δήλωσε αρχικά ο προπονητής στην ιστοσελίδα rsport.ru ενώ στη συνέχεια ρωτήθηκε για την αποχώρηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς από τον πάγκο του Παναθηναϊκού:

"Μπορεί να έχει αποχωρήσει ο Ζοτς, αλλά έχουν μείνει σημαντικοί παίκτες. Οπως ο Διαμαντίδης, ενώ υπάρχει και ο Σχορτσανίτης. Οι δυο τους μπορούν να λύσουν τα πάντα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως, εμείς είμαστε έτοιμοι όχι μόνο απλά για τη συμμετοχή, αλλά για να δώσουμε μία μάχη".

Οσον αφορά για τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση με το "τριφύλλι" στο ΟΑΚΑ σημείωσε πως "στην Ελλάδα, είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στην έδρα του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, από τις λίγες στην Ευρώπη, η οποία μπορεί να αντιμετωπίσει τον κάθε αντίπαλο. Είναι μία ομάδα με μεγάλη εμπειρία τα τελευταία δέκα χρόνια, η οποία σπάνια δεν πηγαίνει σε φάιναλ φορ».

Ο γνώριμός μας από την θητεία του σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, Ματ Νίλσεν μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα και τόνισε πως "ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Παραμένει επικίνδυνος και τον σεβόμαστε όλοι. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά είναι πάντα σπουδαία εμπειρία να αντιμετωπίζεις μία ομάδα με τόσους τίτλους".

Keywords
Τυχαία Θέματα