ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Σκαριόλο: "Μεγάλη προσπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό"

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ελπίζει πώς το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός φέρει τον τίτλο του Πρωταθλητή Ευρώπης θα είναι το στοιχείο που θα κάνει τους παίκτες του να δείξουν την απαιτούμενη σταθερότητα και συγκέντρωση απέναντι στους "ερυθρόλευκους", τους οποίους ο προπονητής της ιταλικής ομάδας χαρακτήρισε "υψηλό και δύσκολο εμπόδιο".

Η Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (08/11, 21:45),

σε μία αναμέτρηση που είναι εξαιρετικά κρίσιμη και για τις δύο ομάδες. Ο προπονητής των Ιταλών, Σέρτζιο Σκαριόλο μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα για τον αγώνα.

Ολυμπιακός δεν άλλαξε σε πολλά έπειτα την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και τώρα πρόσθεσε έναν ΝΒΑer, όπως είναι ο Τζος Πάουελ. Είναι ο κάτοχος του τροπαίου, μία δυνατή, ταλαντούχα κι αθλητική ομάδα. Για να τον νικήσουμε, πρέπει να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια. Μέχρι στιγμής χάνουμε τη συγκέντρωσή μας σε αναμετρήσεις διαφορετικές απ' ό,τι καλούμαστε να δώσουμε απέναντι στον Ολυμπιακό. Βάσει δυναμικότητας του αντιπάλου, πιστεύω πως αυτή τη φορά θα είμαστε συγκεντρωμένοι, παρότι πρόκειται για ένα υψηλό και πολύ δύσκολο εμπόδιο. Η ουσία της ομάδας του Ολυμπιακού είναι ότι στηρίζεται στους Έλληνες παίκτες, όχι μόνο στους Σπανούλη και Πρίντεζη. Έχει βρει τους κατάλληλους παίκτες να συμπληρώσουν την ομάδα κι αυτό είναι το "κλειδί" ", είναι τα όσα δήλωσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο.

Από την πλευρά του ο Ομάρ Κουκ υποστήριξε: "Χάσαμε τον τελευταίο αγώνα που δώσαμε μέσα στην έδρα μας και δεν έχουμε περιθώρια για άλλα λάθη. Το να προστατεύεις την έδρα σου στον δυνατότερο όμιλο της Ευρωλίγκας, είναι κρίσιμο ζήτημα. Εχουμε ήδη κάνει ένα λάθος και στόχος μας είναι να μην κάνουμε άλλα. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που υπερασπίζεται τον τίτλο της σαν πρωταθλήτρια Ευρώπης, αλλά σ' αυτό το σημείο η διοργάνωση δεν έχει να κάνει με τον ποιον αντιμετωπίζουμε. Αλλά έχει να κάνει με την συγκέντρωση και την σωστή εκτέλεση του παιχνιδιού. Θέλω ο κόσμος μας, να μας υποστηρίξει γιατί θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη πάση θυσία".

Keywords
Τυχαία Θέματα