Β' ΕΘΝΙΚΗ | "Η διαιτησία δεν μας σεβάστηκε"

Ο Πόλις Καλλιθέας μετράει 10 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής, ωστόσο η ομάδα εξέφρασε τα παράπονά της για την αντιμετώπιση που είχε από την διαιτησία στον αγώνα με τη Νήαρ Ηστ, μέσω του λογαριασμού της στο facebook.

"Καθοριστικά για την ήττα αυτή ήτανε η επιθετική αστοχία της ομάδας και η διαιτησία που για πολλοστή φορά δεν σεβάστηκε την ομάδα μας. Οπως ανέφερε και ο βοηθός προπονητή Παναγιώτης Λούντζης στο προσωπικό του facebook η

ομάδα μας εχει πολύ μικρή εως και ανύπαρκτη ιστορία σε σχέση με άλλες ομάδες της Β’εθνικής αλλα κάποια στιγμή αυτό το παραμυθάκι με τους διατητές πρέπει να σταματήσει".

"Οι διαιτητές πρέπει να σέβονται τους αθλητές όλων των ομάδων και να μην είναι επιλεκτικοί ανάλογα την φανέλα και τον κόσμο που υπάρχει σε ένα γήπεδο. Συγχαρητήρια στα παιδιά όλης της ομάδας για το πάθος και την αγωνιστικότητα που βγάλανε κάτω από “αντίξοες συνθήκες” μέσα στο γήπεδο έστω και αν στο τέλος λυγίσανε και χάθηκε μια νίκη μέσα από τα χέρια μας", ήταν τα όσα γράφτηκαν στον επίσημο λογαριασμό κοινωνικής ιστοσελίδας του Πόλις Καλλιθέας.

Keywords
Τυχαία Θέματα