ΤΣΣΚΑ Μ. | Κιριλένκο: "Θέλω ΝΒΑ για όσο αντέχω..."

Αλλαγή δεδομένων όσον αφορά τις προθέσεις του Αντρέι Κιριλένκο για παραμονή του ή όχι στην ΤΣΣΚΑ. Το...50-50 του Ρώσου σούπερ-σταρ φαίνεται πως δεν υφίσταται πλέον, μιας και ξεκαθάρισε σε Μέσα της πατρίδας του ότι θέλει να αγωνιστεί στο ΝΒΑ για όσο ακόμα τον βαστάνε τα πόδια του!

Πλέον, οι πιθανότητες να παραμείνει και του χρόνου στην Γηραιά Ηπειρο

και την "ομάδα του στρατού" μειώνονται αισθητά, με τον ίδιο μάλιστα να μιλάει και πιο συγκεκριμένα, αποκαλύπτοντας τις ομάδες του μαγικού πλανήτη οι οποίες θα τον ενδιέφεραν να φορέσει τη φανέλα τους...

"Δεν μπορώ να απαντήσω ακόμη στην ερώτηση τι θα κάνω του χρόνου. Νιώθω πολύ καλά στην ΤΣΣΚΑ, αλλά μία φωνή μέσα μου λέει πως σύντομα δεν θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο. Σε 2-3 χρόνια θα είμαι γέρος και δεν θα μπορώ να ανταποκριθώ στο ρυθμό των καλύτερων πρωταθλημάτων του κόσμου. Θα ήθελα, λοιπόν, να παίξω για λίγο καιρό ακόμη στο ΝΒΑ", τόνισε ο "AK-47", ενώ αποκάλυψε με λεπτομέρειες και τις προθέσεις του, σχετικά με το ΝΒΑ:

"Οι Τζαζ και οι Νετς είναι προτεραιότητά μου. Στους πρώτους έπαιξα για δέκα χρόνια, ενώ οι δεύτεροι έχουν Ρώσο ιδιοκτήτη. Κανείς δεν ξέρει. Ας περιμένουμε να δούμε μετά την 1η Ιουλίου, όταν αρχίζουν οι μεταγραφές στο ΝΒΑ".

Keywords
Τυχαία Θέματα