ΣΦΥΡΙΧΤΡΑΣ | Βιδάλης: «Δεν πολεμάω τον Βασιλακόπουλο»

Ο πρόεδρος του ΣΕΔΚΑ Θόδωρος Βιδάλης με γραπτή του δήλωση αναφέρθηκε στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του ΣΕΔΚΑ, αλλά και στον πρόεδρο της ΕΟΚ Γιώργο Βασιλακόπουλο.

«Διαβάζουμε καθημερινά τις τελευταίες ημέρες (μετά τη Γενική Συνέλευση του ΣΕΔΚΑ) σε συγκεκριμένη μερίδα του ηλεκτρονικού Τύπου ότι δήθεν σκοπός δικός μου (προέδρου του ΣΕΔΚΑ) είναι να "κτυπήσω" τον πρόεδρο της ΕΟΚ κ. Βασιλακόπουλο.
Αυτό είναι το μεγαλύτερο ψέμα που μπορεί

να ισχυριστεί κάποιος για μένα και τις προθέσεις μου. Είναι αυτοί που με προσωπικό τους όφελος κάθε φορά βάζουν μπροστά το όνομα του προέδρου της ΕΟΚ με σκοπό να εκμεταλλευτούν το όνομά του, την αξία και τη θέση του.
Είναι οι ίδιοι που στη Γενική Συνέλευσή μας όταν αναφέρθηκε από τους Νομικούς μέλη μας ο κίνδυνος παραγραφής του χρέους της ΕΣΚΑ προς τα μέλη μας και η μόνη λύση να μην γίνει αυτό είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη απλά συμφώνησαν ή σιώπησαν γιατί έτσι πάντα λειτούργησαν ή λειτουργούν. Είναι αυτοί που κάνουν αντιπολίτευση στο ΔΣ του ΣΕΔΚΑ με γνώμονα το προσωπικό τους όφελος. Αλλά πλέον ΟΛΟΙ οι συνάδελφοι γνωρίζουν.
Οσον αφορά εμένα απλά παρακολουθώ τις εντολές των μελών του Συνδέσμου μας και καμιά διάθεση ή σκέψη έχω για πόλεμο εναντίον του προέδρου της ΕΟΚ τον οποίο τιμώ για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό

Θεόδωρος Βιδάλης
Πρόεδρος ΣΕΔΚΑ».

Keywords
Τυχαία Θέματα