ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Πολυτάρχου: «Χάσαμε μόνοι μας το παιχνίδι»

Το αήττητο σερί της ΑΕΚ σταμάτησε την 10η αγωνιστική από το Ψυχικό και έπεσε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας αλλά ο Μιχάλης Πολυτάρχου δήλωσε αισιόδοξος πως η Ενωση δεν θα αργήσει να ξαναπαίξει στα παρκέ της Α1.

Ο άσος της ΑΕΚ, ο οποίος σημείωσε 24 πόντους, μίλησε στο superbasket.gr και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ομάδα

του έχασε το παιχνίδι,

-Τι έφταιξε και μπήκατε νωθρά στο δεύτερο ημίχρονο, χάνοντας τη διαφορά που είχατε και εν τέλει το παιχνίδι;

«Το παιχνίδι το χάσαμε μόνοι μας. Στο ημίχρονο ήμασταν μπροστά με δώδεκα πόντους. Στο δεύτερο ημίχρονο το Ψυχικό έκανε ένα σερί 17-2 και τους βάλαμε ξανά μέσα στη διεκδίκηση του παιχνιδιού. Μετά εμείς χάσαμε κάποιες κρίσιμες βολές, ενώ το Ψυχικό ευστοχούσε. Κέρδισαν κάποια φάουλ τα οποία πιστεύω ότι δεν ήταν. Χάσαμε, κοιτάμε τη συνέχεια».

-Πιστεύεις ότι η διαιτησία έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα;

«Δεν είμαι ο ειδικός που θα κρίνω τη διαιτησία. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι σε κάθε επίθεση έπρεπε να πέσουμε κάτω για να πάρουμε φάουλ, ενώ ο αντίπαλος εκτελούσε βολές σε κάθε άγγιγμα».

-Η πρώτη ήττα επηρεάζει τη συνέχειά σας;

«Πρωταθλητισμό κάνουμε. Αυτά συμβαίνουν. Δεν μπορείς να κερδίζεις όλα τα παιχνίδια, κάποια στιγμή θα έρθει και η ήττα. Ήταν μια δύσκολη έδρα και το Ψυχικό μια καλή ομάδα. Τώρα ξεκουραζόμαστε και μετά τις διακοπές θα κοιτάξουμε το πρώτο παιχνίδι με το Χολαργό στο γήπεδό μας. Ελπίζουμε να μην κάνουμε άλλη ήττα μέχρι το τέλος».

-Την επόμενη σεζόν η ΑΕΚ θα είναι στην Α2;

«Θα προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε αυτό που ήρθαμε να κάνουμε εδώ σε αυτή την ομάδα. Να την ανεβάσουμε στην Α2 και από εκεί στην Α1, όπου ανήκει».

Keywords
Τυχαία Θέματα