ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | "Δίπλα μας και το 2013"!

Το Περιστέρι μετά την σπουδαία νίκη επί του Κολοσσού, ολοκλήρωσε νικηφόρα τις υποχρεώσεις του για το 2012 και με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ, καλεί τον κόσμο της ομάδας να σταθεί στο πλευρό της και τη νέα χρονιά.

Η ανακοίνωση:

"Αποστολή εξετελέσθη. Η ομάδα μας, το Περιστέρι, έχοντας την αμέριστη

συμπαράσταση των πιστών του φιλάθλων του για ακόμη ένα εντός έδρας παιχνίδι δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα στις εξέδρες του «Ανδρέας Παπανδρέου», πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ μετά από 11 αγωνιστικές με... θύμα της τον Κολοσσό.

Η μέχρι σήμερα πορεία του συγκροτήματος του Τζίμη Κουστένη είναι κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Παρά τις δυσκολίες, όλοι οι παίκτες μας καθώς και τα μέλη του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου κάνουν κατάθεση ψυχής έχοντας πάντα αρωγούς τους φιλάθλους.

Το βέβαιο είναι πως η ομάδα μας θα συνεχίσει να εργάζεται σκληρά ούτως ώστε να τους κάνει υπερήφανους πετυχαίνοντας τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Τα παλικάρια του Τζίμη Κουστένη χρειάζονται τη συμπαράσταση όλων των Περιστεριωτών στο ηθικό αλλά και στο οικονομικό κομμάτι και το 2013. Εξάλλου, την αξίζουν και με το παραπάνω...

Μοίρασαν δώρα και ευχές

Ο Τζίμης Κουστένης καθώς και οι Αντώνης Μάντζαρης και Δημήτρης Κομποδιέτας εκπροσώπησαν την ομάδα μας στην καθιερωμένη επίσκεψη του ΠΣΑΚ, του ΣΕΠΚ και του ΕΣΑΚΕ στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα, μοιράζοντας δώρα και ευχές στα παιδιά.

Στα αγωνιστικά, διήμερο ρεπό παραχώρησε στους παίκτες του ο 46χρονος τεχνικός με την επιστροφή τους στις προπονήσεις να αναμένεται να γίνει την Τετάρτη".

Keywords
Τυχαία Θέματα