ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Κούσουλας : "Στόχος η παραμονή"

Ο νεοφώτιστος Αετός πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής και φιγουράρει στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, αλλά ο Μουράτης Κούσουλας μιλώντας στο superbasket.gr κράτησε χαμηλούς τόνους και υπογράμμισε ότι στόχος της ομάδας είναι η παραμονή.

Ο Αετός επικράτησε σε ένα κρίσιμο αγώνα του Κρόνου με 66-53, με κλειδί του αγώνα την άμυνα σε μερικά διαστήματα του αγώνα σύμφωνα με τον Μουράτη Κούσουλα. Το superbasket.gr

βρισκόταν στο κλειστό των Εξαρχείων, και μίλησε με τον πρωταγωνιστή του αγώνα όπου με 14 πόντους έδωσε λύσεις όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του.

-Το τέλος του παιχνιδιού, βρίσκει την ομάδα σας να πανηγυρίζει την τρίτη σερί νίκη της. Ποιο θεωρείς ότι ήταν το κλειδί της νίκης;
"Μπήκαμε λίγο χαλαρά στον αγώνα. Στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου ήταν μπροστά στο σκορ ο Κρόνος. Έπειτα σοβαρευτήκαμε κυρίως στην άμυνα και ισορροπήσαμε το ματς. Ανοίξαμε την διαφορά μέχρι και τους 16 πόντους. Χαλαρώσαμε πάλι και βάλαμε τον Κρόνο στην διεκδίκηση αλλά στο τέλος ευτυχώς κερδίσαμε. Πιστεύω ότι, όταν καταλάβαμε πως θα χάναμε το παιχνίδι, η άμυνά μας στο τέλος έγινε πιο δυνατή. Από την σκληρή μας άμυνα, φτάσαμε στην νίκη".
- Η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 16 πόντους (40-24 στο 23’).Μετά από λίγο όμως είδαμε η διαφορά να πέφτει κάτω από τους δέκα πόντους, τι πήγε λάθος και ανάκαμψε ο Κρόνος;
"Όπως είπα και πριν, χαλαρώσαμε αρκετά .Πιστέψαμε τελείωσε το ματς. Αλλά ο Κρόνος είναι μία καλή ομάδα και δεν έχασε την ευκαιρία και μείωσε μέχρι και τους πέντε πόντους".

-Η συνέχεια ποια είναι για τον Αετό;

"Την επόμενη αγωνιστική έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με την ΑΕΚ. Χρειάζεται αρκετή και σκληρή δουλειά όλη την εβδομάδα. Πρέπει να πάμε και να τα δώσουμε όλα για να φτάσουμε στην νίκη. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι. Πάμε για ότι καλύτερο προκύψει από το συγκεκριμένο ματς".

-Ποιος είναι ο στόχος του Αετού;

στόχος δεν είναι άλλος εκτός από την παραμονή. Κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να αποφύγουμε τον κίνδυνο του υποβιβασμού. Από εκεί και πέρα ότι προκύψει είναι θετικό για εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα