EURO CUP | Γκέργκια: "Θα δούμε έναν διαφορετικό Πανιώνιο"

Ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει την Οστάνδη την προσεχή Τετάρτη (05/12), με τον προπονητή των Βέλγων , Ντάριο Γκέργκια να τονίζει ότι η δουλειά του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήδη έχει αρχίσει να φαίνεται στο αγωνιστικό πρόσωπο του "Ιστορικού".

"Θα αγωνιστούμε απέναντι σε έναν διαφορετικό Πανιώνιο σε σχέση με αυτόν που αντιμετωπίσαμε στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Έχουν καινούριο προπονητή, του οποίου η επιρροή φαίνεται ήδη.

Πολλοί παίκτες που δεν έπαιρναν πολύ χρόνο συμμετοχής, τώρα αγωνίζονται περισσότερο. Έχουν επίσης νέα συστήματα και το σημαντικότερο είναι πως είναι πολύ πιο επιθετικοί στην άμυνα", ήταν τα πρώτα λόγια του Γκέργκια ο οποίος πρόσθεσε:

"Χρειαζόμαστε την νίκη εάν θέλουμε να μείνουμε ζωντανοί για την πρόκριση για τον επόμενο γύρο. Αυτό θα είναι πολύ δύσκολο γιατί ο Πανιώνιος θα κάνει τα πάντα για πάρει την νίκη στο τελευταίο παιχνίδι μπροστά στο κοινό του. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι".

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν από την πλευρά των παικτών τόνισε:

"Πρέπει να αντιδράσουμε μετά την ήττα μας από την Ζιελόνα Γκόρα. Οφείλουμε να δείξουμε μεγαλύτερη διάθεση στην άμυνα προκειμένου να μην χρειαστεί να κυνηγάμε το σκορ από την αρχή. Γνωρίζουμε πως ο Πανιώνιος έχει κάνει κάποιες αλλαγές και πως ο προπονητής τους θα ζητήσει από τους παίκτες του να δώσουν το μάξιμουμ".

Keywords
Τυχαία Θέματα