ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ | Πέτροβιτς: "Τελευταία μας ευκαιρία..."

Ως την τελευταία ευκαιρία της Τσεντεβίτα για πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, χαρακτήρισε ο Ατσο Πέτροβιτς την αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο στάθηκε στην κατακόρυφα ανοδική πορεία των "ερυθρόλευκων" από το μεταξύ τους ματς στο ΣΕΦ και μετά...

"Μετά το παιχνίδι στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός

νίκησε την Αρμάνι με 13, την Κάχα Λαμποράλ με 17, την Εφές με 22 και τη Ζαλγκίρις με 14 πόντους διαφορά. Μετά τις 25 Οκτωβρίου, ο Ολυμπιακός δεν έχει ήττα", δήλωσε αρχικά ο Ατσο Πέτροβιτς και πρόσθεσε:

"Σε πολύ κατάσταση είναι οι Σπανούλης και Παπανικολάου και γι’ αυτό θα πρέπει οι παίκτες μας να είναι σκληροί απέναντί τους, ενώ δύσκολοι είναι επίσης, οι Χάινς, Πρίντεζης και ο πρώην NBAer, Τζος Πάουελ με τον Πέρο Αντιτς.

Ο Χάινς παίζει πολύ καλά το "πικ εν ρολ", ενώ χρησιμοποιεί τα γρήγορά του πόδια και την καλή του άμυνα. Επίσης και ο Πρίντεζης είναι πολύ γρήγορος, άρα περιμένει δύσκολη δουλειά τους ψηλούς μας. Είναι η τελευταία μας ευκαιρία και είμαι σίγουρος πως θα οι φίλαθλοί μας θα δουν ένα ωραίο παιχνίδι".

Τέλος, ο Πέτροβιτς παραδέχθηκε πως το μυαλό των παικτών του, ίσως να... ταξιδεύει στο ντέρμπι της Κυριακής (9/12) κόντρα στην Τσιμ όνα, ωστόσο το σημαντικό, όπως τόνισε, είναι πως άπαντες στην Τσεντεβίτα διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ τους, πράγμα που φάνηκε από την ενέργεια του αρχηγού της ομάδας, Μαρίνο Μπαζντάρεβιτς, ο οποίος με αφορμή τα γενέθλιά του, θα παραθέσει δείπνο!

Keywords
Τυχαία Θέματα