ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | Χαρακτινός: "Δείξαμε χαρακτήρα"

Το Γαλάτσι συνέχισε με νίκη και την 11η αγωνιστική της Γ'Εθνικής κόντρα στο Αγρίνιο αλλά όπως τόνισε ο Μάκης Χαρακτινός, η νίκη αυτή δεν ήταν καθόλου εύκολη.

Το superbasket.gr ήταν στο γήπεδο και μίλησε με τον άσο της ομάδας του Γαλατσίου.

Η νίκη δεν ήρθε εύκολα κόντρα στο Αγρίνιο. Τι πιστεύεις πως έφταιξε;

"Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως το Αγρίνιο. Ήμασταν λίγο απροετοίμαστοι και λίγο χαλαροί, αλλά δείξαμε χαρακτήρα στο τέλος και κερδίσαμε".

Ξεκινήσατε ιδανικά την χρονιά, με μία σημαντική νίκη για εσας...

"Ναι, πράγματι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά την χρονιά, αν και δεν την κλείσαμε όπως έπρεπε με τον αποκλεισμό στο κύπελλο απο τον Σπόρτιγκ. Μέσα στο πρόγραμμα είναι και η ήττα. Ο Σπόρτιγκ έπαιξε καλύτερα απο εμας τότε. Αφήνουμε όμως το παρελθόν πίσω και κοιτάμε μπροστά. Στόχος είναι να παραμείνουμε στην κατηγορία και απο εκεί και πέρα, ό,τι καλύτερο έρθει είναι ευπρόσδεκτο".

Στόχος είναι η παραμονή, αλλά βλέπουμε την ομάδα στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας...

"Η ομάδα δείχνει χαρακτήρα στα πιο πολλά παιχνίδια, ο ομιλός μας έχει χωριστεί σε δύο γκρουπ, τους ισχυρούς και τους αδύναμους. Εμείς ανήκουμε εως τώρα στο πρώτο".

Το απόλυτο της έδρας μπορεί να σας χαρίσει την παραμονή;

"Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί ο όμιλός μας, το απόλυτο της έδρας, σου δίνει την παραμονή και σε συνδυασμό με τις εκτός έδρας νίκες, κοιτάς ψηλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα