ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ | Κεράσματα και φιλικό με Αιγάλεω

Πιο... γλυκιά ήταν η προπόνηση της Τρίτης (22/01) στο Κοντόπευκο καθώς ο Σωκράτης Μαναβόπουλος και ο Ντίνος Σίννης κέρασαν γλυκά για τα γενέθλιά τους.

Η ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΠ, αναφέρει:

"Η αποψινή (22/1) προπόνηση της ΚΑΠ δεν είχε μόνο τρέξιμο, οδηγίες, σουτ, ασκήσεις και φωνές, αλλά και... μπόλικα γλυκά! Και αυτό διότι οι Σωκράτης Μαναβόπουλος και Ντίνος Σίννης κέρασαν για τα γενέθλιά τους, αφού πρώτα είχαν πάρει το δώρο τους το περασμένο Σάββατο (19/1)... Την τεράστια νίκη επί του Κόροιβου!

Συγκεκριμένα, ο Σωκράτης Μαναβόπουλος γεννήθηκε σαν χθες,

21 Ιανουαρίου του 1981, ενώ ο Ντίνος Σίννης γεννήθηκε σαν σήμερα το 1980! Έτσι, αμφότεροι εισήλθαν στο κλειστό του Κοντόπευκου με... δύο τσάντες γλυκά ο καθένας τους, με τους συμπαίκτες τους να ανυπομονούν πότε θα... τελειώσει η προπόνηση για να... ορμήξουν και να αδειάσουν τα κουτιά με τους γλυκούς πειρασμούς! Αν προσθέσουμε και τα δύο ταψιά με τα πεντανόστιμα σπιτικά γλυκά (κορμό σοκολάτας και ραβανί!) που έφτιαξε η Έφορος της ομάδας μας, Ελισάβετ Λυμπεροπούλου-Τασιοπούλου, ως δώρο προς τους παίκτες και τους προπονητές για τη μεγάλη νίκη επί του Κόροιβου Αμαλιάδας, εύκολα μπορεί κανείς να καταλάβει τι έγινε!

Με το τέλος του προπονητικού διπλού, άπαντες ευχήθηκαν στους Μαναβόπουλο και Σίννη και... έπεσαν με τα μούτρα στα γλυκά! Μέσα σε λίγα λεπτά ένα τραπέζι γεμάτο... θερμίδες άδειασε με συνοπτικές διαδικασίες, με τον έμπειρο Κώστα Βαρδαβά -ο οποίος ήταν και ο κορυφαίος της ΚΑΠ κόντρα στον Κόροιβο- να λέει με νόημα προς τους συμπαίκτες του ότι "εγώ το είχα πει από την αρχή της χρονιάς ότι η ομάδα έχει... κορμό, σήμερα πάντως κορμός δεν θα μείνει!"...

Σωκράτη και Ντίνο σας ευχόμαστε Χρόνια Πολλά, πάντοτε υγιείς και πολλές επιτυχίες με τη φανέλα της ομάδας μας!

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

Στα αγωνιστικά, αύριο Τετάρτη 23/1 στις 18.00 η ΚΑΠ θα δώσει φιλικό παιχνίδι στο κλειστό του Κοντόπευκου με το Αιγάλεω, στο πλαίσιο της προετοιμασίας εν όψει της σπουδαίας εντός έδρας αναμέτρησης με την πανίσχυρη ΑΕΝΚ το προσεχές Σάββατο 26/2".

Keywords
Τυχαία Θέματα