ΡΩΣΙΑ | Πρόταση Κράσνιε Κρίλια στον Αντρέ Σμιθ

Κίνηση για την απόκτηση του Αντρέ Σμιθ έκανε η Κράσνιε Κρίλια, καθώς κατέθεσε πρόταση στον παίκτη και πλέον περιμένει την τελική απάντησή του.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ στην πρώτη του χρονιά με τη φανέλα της Καζέρτα στο ιταλικό πρωτάθλημα έκανε καταπληκτικές εμφανίσεις, κερδίζοντας το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Serie A και αναμφίβολα οι... μνηστήρες που θα θελήσουν να τον κάνουν δικό τους θα είναι πολλοί.

Ένας εξ’ αυτών είναι και η ομάδα της Σαμάρα, η οποία πρότεινε συμβόλαιο συνεργασίας

στον Σμιθ. Ο 27χρονος άσος, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Ιταλία με 18,4 πόντους μέσο όρο, πιθανότατα θα απαντήσει αρνητικά, καθώς θα περιμένει να δεχτεί μια ακόμα καλύτερη προσφορά από σύλλογο που αγωνίζεται σε πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό και δυνατό από το ρωσικό.

Ο "μπόμπερ" από το Σεν Πολ της Μινεσότα αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα "καυτά" ονόματα του φετινού καλοκαιριού, ενώ η Καζέρτα από την πλευρά της θα κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να διατηρήσει τον Αμερικανό σταρ στο ρόστερ της. Πάντως, αυτό μόνο εύκολο δεν είναι, αφού ο σύλλογος αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και πολύ δύσκολα θα ισοφαρίσει οποιαδήποτε πρόταση φθάσει στα γραφεία της για τον Σμιθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα