ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Ξεσπιτώνεται για την Ευρώπη!

Απαγορευτικό έβαλε η ULEB στο κλειστό της Αρτάκης, καθώς έκρινε ακατάλληλο το συγκεκριμένο γήπεδο υποστηρίζοντας ότι δεν μπορεί να φιλοξενήσει αγώνες του Eurocup.

Ο Γιώργος Λιανός θα συναντηθεί με τον Γιώργο Μπαρτζώκα για να κλείσει το θέμα του προπονητή, ωστόσο πλέον θα έχει πονοκέφαλο για την έδρα και τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας του!

Την επόμενη σεζόν ο Πανιώνιος

δύσκολα θα καταφέρει να παίξει στην Ευρωλίγκα, με αποτέλεσμα να… οδηγηθεί στο θεσμό του Eurocup, ωστόσο –σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay- θα κληθεί να βρει νέο… σπίτι! Ο ισχυρός άνδρας των κυανέρυθρων επικοινώνησε με τους ανθρώπους της ULEB, οι οποίοι του κατέστησαν σαφές πως το κλειστό της Αρτάκης δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να διεξαχθούν αγώνες της διοργάνωσης σε αυτό.

Μάλιστα, ο πονοκέφαλος έγινε ακόμα πιο μεγάλος για τον Λιανό, αφού απαγορευτικό μπήκε και στο κλειστό της Γλυφάδας! Ο πρόεδρος της ομάδας της Νέας Σμύρνης θα πρέπει να βρει πλέον καινούργια ευρωπαϊκή έδρα για τον Πανιώνιο, με το ΣΕΦ να μοιάζει εφικτή περίπτωση, καθώς είναι πιο κοντά στην περιοχή που αγωνίζεται ο σύλλογος, σε σχέση με γήπεδα όπως το ΟΑΚΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα