ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ | Η συνέχεια είναι ασυνήθιστη και υποχρεωτική

Το «σοκ» του «χωρισμού» με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είναι μεγάλο και λογικό για την ομάδα, αλλά πλέον οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να πορευτούν προσεκτικά για την επόμενη μέρα.

Τα σημάδια ήταν άκρως αρνητικά - προ ημερών - και έτσι το «διαζύγιο» ήταν αναπόφευκτο. Βέβαια υπάρχει διαφορά από το να υποψιάζεσαι το φινάλε μέχρι να το βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια.

Ωστόσο, αυτή είναι η πραγματικότητα και θα πρέπει αργά ή γρήγορα οι διοικούντες του Παναθηναϊκού να βρουν την κατάλληλη

λύση όσον αφορά το... αύριο της ομάδας και αναφέρομαι στον επόμενο προπονητή. Βασική παράμετρος είναι να μην τεθεί σύγκριση του εκάστοτε υποψήφιου με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς γιατί σε αυτή την περίπτωση μπορεί η υπόθεση να αργήσει.

Το στοίχημα της επόμενης μέρας είναι ασυνήθιστο για τον Παναθηναϊκό καθώς θα πρέπει να ξεκινήσει από το μηδέν, αλλά θα πρέπει άπαντες στην ομάδα να ακολουθήσουν τον δρόμο της λογικής και να δοθεί πίστωση χρόνου στο νέο προπονητή. Και κυρίως από τους φίλους των «πρασίνων».

Ναι θα είναι ασυνήθιστο για τον κόσμο του Παναθηναϊκού να μην φωνάζει πια ρυθμικά το όνομα του Ζοτς, αλλά οφείλει αφού αγαπάει την ομάδα του να στηρίξει το νέο προπονητή όποιος και αν είναι. Δεν τον υποχρεώνει κανείς να αντικαταστήσει συναισθηματικά τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης με το νέο τεχνικό, αλλά οφείλει να τον στηρίξει γιατί πάνω από όλα έτσι στηρίζει την ίδια του την ομάδα.

Και επειδή ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ, μπορεί στο μέλλον ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, να επιστρέψει στο κλαμπ του, στο δεύτερό του σπίτι, στην ομάδα της καρδιάς του για να ολοκληρώσει το έργο του...

Keywords
Τυχαία Θέματα