ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κουστένης: "Θα είμαστε καλύτεροι στην συνέχεια"

Το Περιστέρι δεν τα κατάφερε στην Δράμα, αλλά ο Τζίμης Κουστένης που είδε τους Πάρκερ και Μίτσελ να κάνουν καλό ντεμπούτο τόνισε ότι ο χρόνος δουλεύει υπέρ της ομάδας του, η οποία θα είναι καλύτερη στην συνέχεια στη μάχη που δίνει για την παραμονή της στην Α1.

"Συγχαρητήρια στον κόουτς Μάρκοβιτς, για τη σημερινή του νίκη, αλλά και στον φίλο Μάρκοβιτς, μια και μας συνδέουν πολλά, απ' όταν ήμασταν μαζί στον πάγκο του Πανιωνίου. Ο ΚΑΟΔ

στο πρώτο ημίχρονο έδειξε ότι ήθελε το παιχνίδι περισσότερο από εμάς. Και αυτό μεταφράστηκε σε μαχητικότητα, ενέργεια, με αποτέλεσμα η διαφορά να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που στο β' ημίχρονο παρ' ότι προσπαθήσαμε, δεν μπορέσαμε να την καλύψουμε. Αγωνιστήκαμε με δυο νέους παίκτες, που ξέραμε ότι δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, μιας και είχαν κάνει ελάχιστες προπονήσεις. Πιστεύω όμως, ότι θα βοηθήσουν στη συνέχεια. Ο χρόνος δουλεύει για εμάς. Θα είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια, για να διεκδικήσουμε την παραμονή στην κατηγορία", δήλωσε μετά το τέλος του ματς ο Τζίμης Κουστένης.

Από την πλευρά του ο Φώτης Ζούμπος ανέφερε: "Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ. Η διαφορά που δημιουργήθηκε στο πρώτο ημίχρονο, οφείλεται στην ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες του. Κυνηγούσαν κάθε μπάλα, έκλεψαν πολλές και ξέφυγαν στο σκορ. Στο β' ημίχρονο προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και παρ' όλο που μειώσαμε δεν καταφέραμε στο τέλος να κερδίσουμε το παιχνίδι. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας να παραμείνουμε στην κατηγορία".

Keywords
Τυχαία Θέματα