ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κούστενης: "Να δούμε τα λάθη μας"

Ο Τζίμης Κουστένης μετά από την ήττα του Περιστερίου από τον Ηλυσιακό, έδωσε συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα και τόνισε ότι το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμα και πώς τώρα οι παίκτες του στρέφουν την προσοχή τους στο επόμενο ματς.

"Αυτή την φορά βρεθήκαμε στην …αντίπερα όχθη. Με ένα μεγάλο σουτ, ο Στόγκλιν έδωσε το παιχνίδι στον Ηλυσιακό", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Περιστερίου.

"Το πρωτάθλημα όμως δεν τελειώνει, ούτε θα τελείωνε αν κερδίζαμε. Θα δούμε τα λάθη μας και έχουμε άλλο ένα ντέρμπι με την Ελευσίνα (26/05) την επόμενη αγωνιστική. Θέλω να συγχαρώ τους φιλάθλους

και των δύο ομάδων για την ατμόσφαιρα, που ήταν όπως πρέπει να είναι, με ενθουσιασμό, δίχως ακρότητες".

Τέλος για την εκδήλωση κατά του ρατσισμού είπε: "Επίσης, αξίζουν συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για τη νίκη του, αλλά και για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης κατά του ρατσισμού".

Ο Ντουάιτ Θορν μίλησε για το παιχνίδι και ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που τους στήριξαν: "Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήρθαν να μας συμπαρασταθούν και ήταν πάρα πολύ καλοί στην συμπεριφορά τους. Ήρθαμε σε μια δύσκολη έδρα, θέλαμε να κερδίσουμε, παίξαμε καλά αλλά είχαμε ένα-δυο σημεία με λάθη και άστοχα σουτ και αυτά μας στοίχισαν. Ένα παιχνίδι αμφίρροπο, όπου και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά και κατέληξε να κριθεί σε δυο σουτ, ένα το έβαλαν και ένα το χάσαμε… Ξέραμε ότι δεν μπορείς να κερδίζεις πάντα… Αυτό είναι το μπάσκετ".

Keywords
Τυχαία Θέματα