ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ | Ζευγώλης: "Ο... Αγιος Στόγκλιν"

Ο Ηλυσιακός, με τον Τερέλ Στόγλιν να κάνει πάλι πράγματα και θαύματα, πήρε τη νίκη κόντρα στο Περιστέρι και ο Γιώργος Ζευγώλης έπλεξε το εγκώμιο του Αμερικανού γκαρντ.

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, δήλωσε μετά το παιχνίδι:

"Τα πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στο Περιστέρι, που είναι η ομάδα που κερδίζει τις εντυπώσεις φέτος, αφού εκτός απ’ τις μεγάλες του νίκες, έχει παλέψει κάθε παιχνίδι ακόμη και αυτά με τις μεγάλες ομάδες.

Εμείς

ήμασταν αγχωμένοι και τελικά ο... Άγιος Στόγκλιν έκανε πάλι το θαύμα του στο χειρότερο ίσως παιχνίδι μας. Ξημερώνει το παιχνίδι με την Καβάλα και σε ένα πρωτάθλημα με χαμηλότερη ίσως ποιότητα αλλά μεγάλο ανταγωνισμό, όπου τα παιχνίδια κρίνονται σε λίγους πόντους, πρέπει να παραμείνουμε σε επιφυλακή, αν δεν θέλουμε να καταλήξουμε σε κανένα νοσοκομείο. Ο Στόγκλιν έπαιξε σήμερα απέναντι σε κάθε πιθανή άμυνα, αλλά έχει κερδίσει τον σεβασμό των συμπαικτών του και αυτό για μένα είναι πολύ σπουδαίο.

Επίσης, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα που πήρε την πρωτοβουλία για την εκδήλωση κατά του ρατσισμού. Γενικά σήμερα η ατμόσφαιρα ήταν υπέροχη σε ένα γεμάτο γήπεδο με φιλάθλους και των δύο ομάδων. Ας παραδειγματιστούν όλοι από αυτό".

Ο Γιώργος Αποστολίδης, από την πλευρά του ανέφερε: "Έγινε ένα κλασσικό αθηναϊκό ντέρμπι. Σεβόμαστε το Περιστέρι, που έχει κάνει πολύ καλή πορεία φέτος και ξέραμε ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Είχαμε καθαρό μυαλό στις δυο τελευταίες φάσεις, μια επίθεση και μια άμυνα και βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον".

Keywords
Τυχαία Θέματα