ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κουστένης: "Λεβέντες και παλικάρια οι παίκτες μου"

Το Περιστέρι έκανε και πάλι το... θαύμα του και πήρε τη νίκη επί του Κολοσσού, με τον Τζίμη Κουστένη να απονέμει τα εύσημα στους παίκτες του, για το πάθος που έδειξαν για ακόμη μία φορά.

Ο Ελληνας προπονητής, δήλωσε μετά το παιχνίδι:

"Θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες για το πάθος τους. Ευχαριστώ τον κόουτς για τα καλά του λόγια. Με τιμούν όλοι. Το ματς είχε δύο διαφορετικά σκέλη. Στο πρώτο δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το ρυθμό. Στο δεύτερο μέρος ανεβήκαμε και καταφέραμε να ανατρέψουμε τη

διαφορά και να πάρουμε το παιχνίδι.

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω τους παίκτες μου για την κατάθεση ψυχής που κάνουν σε κάθε προπόνηση. Τα παιδιά αυτά παρά τα προβλήματα που υπάρχουν δίνουν το 120%. Από τους αρχηγούς μας, Αλέκο Πετρουλα και Αντώνη Μάντζαρη μέχρι τους μικρούς, τον Πρέκα και τον Παπαγιάννη. Είναι λεβέντες και παλικάρια. Τους βγάζω το καπέλο.

Ήταν ακόμη μια νίκη που μας ανεβάζει την ψυχολογία. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε το στόχο μας. Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές και καλή συνέχεια στον Κολοσσό.

Όταν φτιάχναμε αυτή την ομάδα δεν κάναμε προσθαφαιρέσεις νικών, αλλά κοιτάξαμε όλα τα παιδιά να κάνουν κατάθεση ψυχής στο παρκέ. Τα παιδιά αυτά αρπάξανε την ευκαιρία και βγάζουν απίστευτη ενέργεια".

Από την πλευρά του, ο Ντάριν Ουίλιαμς σχολίασε: "Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είμαι ευτυχής που κερδίσαμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα