ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κουστένης: "Κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι..."

Στις λεπτομέρειες θεωρεί πως θα κριθεί κατά πάσα πιθανότατα η αναμέτρηση (19/1, 17:00) του Περιστερίου με τον Ηλυσιακό ο Τζίμης Κουστένης, ο οποίος τόνισε πως όποια από τις δύο ομάδες καταφέρει να ελέγξει το ρυθμό τότε αυτή θα φύγει με τη νίκη στο τέλος.

"Πρόκειται για ένα κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι, το οποίο είναι πολύ πιθανό να κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο Ηλυσιακός είναι ανεβασμένος αγωνιστικά και ψυχολογικά έπειτα από τις δύο σερί νίκες που μετράει και χρειάζεται πολύ αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο και εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη. Βέβαια, μας προβληματίζει

κάπως το γεγονός ότι για τον Ηλυσιακό θα κάνουν ντεμπούτο δύο παίκτες που δεν γνωρίζουμε... Πάντως, θεωρώ πως όποια ομάδα καταφέρει να ελέγξει ρυθμό και ριμπάουντ θα φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα", ήταν τα λόγια του τεχνικού του Περιστερίου.

Από την πλευρά των παικτών, ο Πέτρος Μελισσαράτος ανέφερε: "Ο αντίπαλος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι ενισχυμένος μεταγραφικά. Χρειάζεται πάρα πολύ τη νίκη και δεδομένου πως παίζει στην έδρα του θα έχει και ο άγχος. Εμείς, έχουμε αποδείξει πως παλεύουμε όλα τα παιχνίδια. Αυτό θα κάνουμε και στα Ιλίσια. Εφόσον παίξουμε σοβαρά και συγκεντρωμένα από τη αρχή, ακολουθώντας κατά γράμμα το πλάνο του προπονητή μας, θεωρώ πως μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα