ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Να μην μπει σε... περιπέτειες

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (18/1, 22:00, ΕΤ1) τη Σιένα στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική του Top 16 και θέλει πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να μην χάσει ακόμα περισσότερο έδαφος στο κυνήγι της πρόκρισης.

Οι αναμνήσεις από τις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων είναι πολύ καλές για τους "ερυθρόλευκους", καθώς την περασμένη σεζόν είχαν αποκλείσει στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας την Μοντεπάσκι,

κατακτώντας στη συνέχεια το τρόπαιο της διοργάνωσης. Το σημερινό παιχνίδι πάντως δεν θα έχει καμία σχέση με τα περσινά, μιας και οι Πρωταθλητές Ιταλίας προχώρησαν το καλοκαίρι σε ριζικές αλλαγές.

Οι Πειραιώτες στοχεύουν αποκλειστικά και μόνο στο θετικό αποτέλεσμα, ενώ καλούνται παράλληλα να ξεπεράσουν τα πολλά προβλήματα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζος Πάουελ, ο οποίος ταλαιπωρείται από οίδημα στο γόνατό του. Συνεπώς, τη θέση του στη δωδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Δημήτρης Μαυροειδής, ενώ στο τελευταίο απόκτημα του Ολυμπιακού, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι θα δοθεί πιθανότατα περισσότερος χρόνος συμμετοχής. Τα προβλήματα όμως δεν τελειώνουν εδώ για τον Μπαρτζώκα, καθώς θα αποφασίσει τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιήσει ή όχι τον Γιώργο Πρίντεζη, που αισθάνεται ενοχλήσεις στη μέση του, ενώ ο Πέρο Άντιτς θα παίξει χωρίς να είναι έτοιμος, διότι έχει κάνει σχεδόν μία προπόνηση λόγω πυρετού.

Από την άλλη μεριά, η Σιένα εμφανίζεται εξαιρετικά βελτιωμένη φέτος, ενώ έχει την τύχη να διαθέτει στις τάξεις της τον Μπόμπι Μπράουν, ο οποίος μέχρι στιγμής πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις και είναι πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκα. Η ομάδα της Τοσκάνης έρχεται με άγριες διαθέσεις στο ΣΕΦ και θέλει να πετύχει την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμες αγωνιστικές στη διοργάνωση. Στα αγωνιστικά, ο Λούκα Μπάνκι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Μπέντζαμιν Όρτνερ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Βιθέντε Μπούλτο (Ισπανία), Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς (Σερβία) κα Εμίλιο Πέρεζ (Ισπανία).

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Ε’ Όμιλος

Άλμπα Βερολίνου-Παναθηναϊκός 73-79

Μπάμπεργκ-Αναντολού Εφές 76-94

Ουνικάχα Μάλαγα-Ρεάλ Μαδρίτης 64-72

Ζαλγκίρις Κάουνας-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 87-73

Στ’ Όμιλος

Μπεσίκτας-Μπαρτσελόνα 59-73

Χίμκι-Μακάμπι Τελ Αβίβ (18/1, 18:00)

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Κάχα Λαμποράλ (18/1, 20:30)

Ολυμπιακός-Σιένα (18/1, 22:00, ΕΤ1)

Keywords
Τυχαία Θέματα