ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | Κουστένης: "Η εμφάνισή μας, μας γεμίζει αισιοδοξία"

Το Περιστέρι δεν τα κατάφερε μέσα στην Περιβόλα κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά ο Τζίμης Κουστένης έμεινε ευχαριστημένος από τους παίκτες του και τόνισε ότι η ομάδα του πλέον κοιτάει μπροστά στην συνέχεια του πρωταθλήματος και ότι στο τέλος θα καταφέρει να σωθεί.

"Καταρχήν θέλω να πω ότι είναι ευχάριστο που βρισκόμαστε στην Πάτρα μετά από χρόνια. Στο γήπεδο είχε πολύ κόσμο που σε κόσμια πλαίσια βοήθησε την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Συγχαρητήρια

στο Νίκο για την ομάδα που έχει φτιάξει. Εμείς προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό και να μην αφήσουμε τον Απόλλωνα να κλείνει το παιχνίδι του. Έγινε ένα κλειστό ματς. Στο τέλος χρειάζεται και τύχη. Αυτή η εμφάνισή μας γεμίζει με αισιοδοξία. Κοιτάζουμε μπροστά, όμως, αρχής γενομένης από τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου με τη βοήθεια του κοινού μας θα παλέψουμε για τη νίκη", ήταν τα όσα δήλωσε αρχικά ο κόουτς του Περιστερίου και συνέχισε:

"Ο Απόλλωνας ξεφεύγει από το γκρουπ των κάτω ομάδων. Λόγω ποιότητας και παράδοσης μπορεί να πάει ψηλά. Έφτασε τις οκτώ νίκες, που για εμάς θεωρούνται όριο παραμονής. Το καλοκαίρι θεωρούσαν όλοι βέβαιο πως το Περιστέρι θα πέσει. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από πλευράς παικτών, κόσμου, τεχνικού τιμ και διοίκησης. Δουλεύουμε σκληρά καθημερινά, στην ομάδα υπάρχει καλό κλίμα και αισιοδοξώ πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε".

Από την πλευρά του ο Πέτρος Μελισσαράτος τόνισε: "Μετά το ματς με τον Πανιώνιο όλοι πίστευαν πως θα έρθουμε με κατεβασμένα κεφάλια. Μιλήσαμε, όμως, στα αποδυτήρια και είπαμε να τα δώσουμε όλα. Και αυτό κάναμε. Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους. Από το σημερινό ματς κερδίσαμε εμπειρίες και ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι στον Απόλλωνα σε μια σκληρή έδρα".

Keywords
Τυχαία Θέματα