ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Πεδουλάκης: "Ημασταν ενήμεροι για τον Μπανκς"

Ο Παναθηναϊκός πέρασε άνετα από την έδρα του ΑΓΟΡ και ετοιμάζεται για τον τελικό του Κυπέλλου και Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι η αποχώρηση του Μάρκους Μπανκς στο ημίχρονο ήταν γνωστή στο "πράσινο" στρατόπεδο, εξήρε την εμφάνιση του Σχορτσανίτη, αλλά δεν θέλησε να σχολιάσει την προσεχή "μάχη" των αιωνίων.

"Αντιμετωπίσαμε μία ομάδα που σε βάζει να σκεφτείς πολύ για το πώς θα την αντιμετωπίσεις.

Έπρεπε, λοιπόν, να είμαστε συγκεντρωμένοι απ' την αρχή κι αυτό κάναμε. Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα που παίζει πολύ γρήγορα, με περιστροφές τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση κι αρέσκεται στο να σουτάρει πολύ. Ο "Σόφο" (σ.σ. Σχορτσανίτης) έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και μπορέσαμε μ' αυτόν οδηγό να φτάσουμε σε μία εύκολη νίκη", δήλωσε αρχικά ο Αργύρης Πεδουλάκης και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα του Μάρκους Μπανκς

Μπανκς αποχώρησε, γιατί έχει ένα οικογενειακό θέμα. Έπρεπε να φύγει, κάτι που γνωρίζαμε και το είχαμε συζητήσει πριν απ' την έναρξη της αναμέτρησης. Μας βοήθησε στο πρώτο ημίχρονο, για να ξεκουράσει και τους άλλους γκαρντ". Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ρωτήθηκε για τον τελικό του Κυπέλλου, αλλά απέφυγε να απαντήσει: "Σέβομαι το Ρέθυμνο, με το οποίο αγωνιζόταν η ομάδα μου" αρκέστηκε να σχολιάσει.

Από την πλευρά του ο Γάιος Σκορδίλης δήλωσε: "Ξέραμε ότι ο αγώνας μπορεί να κρύβει κινδύνους. Ο κ. Πεδουλάκης μας είπε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε, μια κι είχαμε μόλις μία προπόνηση μπροστά μας. Ήταν θετικό για εμάς το γεγονός ότι έγινε εύκολο το παιχνίδι για την ομάδα μας. Σε ότι αφορά τον τελικό, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πως πρόκειται για ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι".

Keywords
Τυχαία Θέματα