Πεδουλάκης: "Δίκαια νίκησε ο Ηλυσιακός"

Το Περιστέρι δεν κατάφερε εκμεταλλευτεί την έδρα του και ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στα πολλά προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα του ενώ παραδέχθηκε και την δίκαιη επικράτηση του Ηλυσιακού.

"Παραταχθήκαμε με τέσσερις έφηβους και δυο παίδες, που είναι δύσκολο να αντέξουν στις συνθήκες της κατηγορίας. Ακόμη και στο φόβο που υπάρχει στα πρώτα βήματα. Ξεκινήσαμε μουδιασμένοι και πιο αργοί, όμως στη συνέχεια διορθώσαμε το παιχνίδι μας και καλύψαμε τη διαφορά. Θεωρώ καταλυτικό ότι

χάσαμε τον πλέι μέικερ μας (σ.σ Παπαντωνίου), ενώ είχαμε μόλις ένα τεσσαροπεντάρι (σ.σ Έντουαρντς) που έπρεπε να παίζει σαράντα λεπτά. Χωρίς καθοδήγηση στο παιχνίδι μας, κάναμε λάθος επιλογές, όμως αυτό είναι το τίμημα όταν βάζεις νέα παιδιά. Και εμείς το κάνουμε συνειδητά και όχι από ανάγκη. Σήμερα ο Τσιλούλης μού έδειξε ότι έχει καρδιά και όχι μόνο για όσα πέτυχε στην επίθεση αλλά επειδή βελτίωσε σημαντικά την ομαδική του άμυνα", δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας των Δυτικών προαστίων που στην συνέχεια αναφέρθηκε στην απόδοση του Σωτήρης Μανωλόπουλου:

"Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ όμως έχω παράπονα από τον Μανωλόπουλο. Μπορεί να έβαλε 21 πόντους όμως με τον τρόπο που προσέγγισε το παιχνίδι, πήγε ουσιαστικά κόντρα στα πιστεύω μας. Δεν πασάραμε τη μπάλα πέσαμε σε παγίδες και το μόνο που μας ένοιαζε ήταν να διαμαρτυρόμαστε στους διαιτητές. Τα παιδιά πρέπει να κάνουν βήματα μπροστά, ο Τσιλούλης, ο Χάρης, ο Παπαντωνίου… Η ομάδα τούς δίνει την ευκαιρία. Ο Ηλυσιακός ήταν πιο ήρεμος, δίκαια κέρδισε και του αξίζουν συγχαρητήρια".
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εκπροσώπησε τους παίκτες δηλώνοντας "συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για τη νίκη, όμως συγχαρητήρια στην ομάδα μου, που αντιμετωπίζει πάρα πολλές δυσκολίες".

Keywords
Τυχαία Θέματα