ΠΑΟΚ | Τα αστέρια των Τρικάλων και του ΠΑΟΚ στο Κατάστημα Forthnet

Η ομάδα των Τρικάλων υποδέχεται τον ΠΑΟΚ το Σάββατο 23 Νοεμβρίου για την 7η αγωνιστική της Α1, στο πλαίσιο της οποίας παίκτες και των δύο ομάδων θα βρίσκονται στο Κατάστημα Forthnet στα Τρίκαλα (25ης Μαρτίου 22), στις 11 το πρωί.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το Κατάστημα Forthnet στα Τρίκαλα

δίνει την δυνατότητα στους φίλους του μπάσκετ να δουν από κοντά τα αστέρια της ομάδας της πόλης μας και του ΠΑΟΚ και παράλληλα να κερδίσουν εισιτήρια για τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων. Με αφορμή τον αγώνα Τρίκαλα BC Aries – ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου και θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports 3, παίκτες και από τις δύο ομάδες θα παρευρίσκονται στις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας, στο Κατάστημα Forthnet στα Τρίκαλα (25ης Μαρτίου 22).

Τα αστέρια των δύο συλλόγων θα υπογράψουν αυτόγραφα, θα μοιράσουν μπάλες και παράλληλα θα φωτογραφηθούν με τους φίλους του αθλήματος που θα παραβρεθούν στην εκδήλωση. Επίσης, όσοι επισκεφθούν το Κατάστημα Forthnet στα Τρίκαλα θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην κλήρωση και να κερδίσουν 5 διπλά εισιτήρια για τον αγώνα Τρίκαλα BC Aries – ΠΑΟΚ που θα μεταδοθεί απευθείας από το Novasports 3.

Μην χάνετε στιγμή! Επισκεφθείτε το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 11 το Κατάστημα Forthnet στα Τρίκαλα και ελάτε να μοιραστείτε μοναδικές στιγμές με τους καλαθοσφαιριστές των δύο ΚΑΕ και ίσως να είστε εσείς ένας από τους τυχερούς που θα κερδίσουν εισιτήρια για το ματς των δύο ομάδων!"

Keywords
Τυχαία Θέματα