ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Κάναμε βιαστικές επιλογές"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου τονίζοντας παράλληλα πως η ομάδα του έκανε βιαστικές επιλογές που επέτρεψαν στον Παναθηναϊκό να τρέξει.

"Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού που ήταν καλύτερη. Όταν δεν βιαζόμασταν και είχαμε ηρεμία ήμασταν καλά. Όταν, όμως κάναμε βιαστικές επιθέσεις δώσαμε την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να τρέξει στον αιφνιδιασμό και να πάρει διαφορά. Είναι ποιοτική ομάδα. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε στην τρίτη περίοδο αλλά δεν είχαμε ανάσες. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ από εδώ και πέρα ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα", ήταν τα όσα είπε ο κόουτς του ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά των παικτών ο Νίκος Καλλές είπε: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν μπροστά και ήλεγχε το παιχνίδι. Και εμείς, όμως, για 30-32 λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί και θα μπορούσαμε να κάνουμε τη ζημιά. Στο τέλος τα χαλάσαμε. Στις άγιες τούτες ημέρες και εμείς οι αθλητές θέλουμε να είμαστε κοντά σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα