ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: «Ημασταν καλύτεροι...»

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από την Χαλκίδα επικρατώντας του Ικαρου, αλλά ο Σούλης Μαρκόπουλος κράτησε χαμηλούς τόνους μετά το τέλος της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής της Α1.

«Οι φίλαθλοι της Χαλκίδας γέμισαν και σήμερα το γήπεδο και όλοι θέλουμε να παίζουμε σε γεμάτα γήπεδα, με ωραία ατμόσφαιρα σαν την σημερινή. Ευχαριστώ τον κόσμο μας, που μας βοήθησε πάρα πολύ. Θέλω να συγχαρώ και τους παίκτες μου γι’ αυτή την σπουδαία νίκη. Θεωρώ ότι εκμεταλλευτήκαμε το

στρες που είχε ο Ίκαρος για τη νίκη, ενώ σε όλους τους τομείς της στατιστικής ήμασταν καλύτεροι. Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα της Χαλκίδας ό,τι καλύτερο, το πρωτάθλημα έχει ακόμα μεγάλο δρόμο», δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης από την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Παρά την καλή μας παρουσία στο πρώτο μέρος και για λίγο στο δεύτερο, ο Ίκαρος αντέδρασε, πράγμα που περιμέναμε. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στο «αύριο» και για μας σημαίνει Κολοσσός. Θα είναι πολύ δύσκολο ματς. Κάθε εκτός έδρας νίκη μετράει διπλή, αλλά πρέπει από τώρα να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια. Μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κόσμο του ΠΑΟΚ που ήρθε να μας συμπαρασταθεί. Όλοι θέλουμε να έχουμε φιλάθλους και των δύο ομάδων και απόψε υπήρξε μια σπουδαία ατμόσφαιρα, καθώς και ο κόσμος της Χαλκίδας ήταν πολύ σοβαρός».

Keywords
Τυχαία Θέματα