ΑΡΗΣ | Μουρατίδης: «Μας στοίχισε η απουσία των δύο σέντερ»

Στις απουσίες, αλλά και στο γεγονός πως το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Άρη, Παρασκευάς Μουρατίδης. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο θέμα προπονητή.

«Καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά. Συγχαρητήρια στον Δημήτρη και την ομάδα του, ήταν μια νίκη δίκαιη για τον Κολοσσό. Παρά τις αναποδιές, κάναμε την προσπάθεια μας, είχαμε τις απουσίες των παικτών, αλλά και την απουσία των φιλάθλων μας», ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή των "κιτρίνων" για να συνεχίσει λέγοντας,

«Μεγάλη η απουσία των δύο σέντερ, είχαμε

προβλήματα στην άμυνα, νομίζω αρχικά το πρόβλημα το μεγάλο ήταν στην άμυνα από εκεί ξεκίνησαν όλα για εμάς. Δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι στο ξεκίνημα, επιτρέψαμε στον Κολοσσό να πάρει ψυχολογία και μετά εμείς κυνηγάγαμε συνέχεια στο σκορ, δεν είχαμε ψυχολογία, πολλά άστοχα σουτ στην επίθεση παρά το ότι ήταν ελεύθερα. Στο τέλος χρησιμοποιήσαμε λίγο τον Σαρικόπουλο μήπως πάρει ψυχολογική ανάταση η ομάδα και βγει κάποιο αποτέλεσμα. Η νίκη του Κολοσσού έχω να πω πως έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι ήταν πέρα για πέρα δίκαιη. Δεν είναι δική μου απόφαση τι θα γίνει με τον προπονητή, εγώ στην ομάδα ήρθα με άλλο ρόλο, μετά την αποχώρηση του κυρίου Αγγέλου, προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ περισσότερο με σημαντική βοήθεια από τον Σάββα Καμπερίδη. Κάθε αλλαγή έχει και αρνητική αλλά και θετική επιρροή. Εμείς, όμως, ήμασταν στην ομάδα, δεν ήρθε κάποιος εξωτερικός στην ομάδα. Η ομάδα δούλευε και δουλεύει με τον ίδιο ρυθμό που δούλευε με τον κόουτς Αγγέλου».

Από την πλευρά του ο Αντώνης Ασημακόπουλος πρόσθεσε: «Καλή χρονιά σε όλους. Ενός κακού μύρια έπονται. Εμείς όταν αρχίσαμε να βρίσκουμε ρυθμό με τον Ζήση Σαρικόπουλο, τραυματίστηκε ο Ζήσης, χτύπησε και ο Χαρίσης στα Τρίκαλα με αποτέλεσμα να κατέβουμε με -2 από τα βασικά μας πεντάρια. Δικαιολογίες υπάρχουν πολλές, δεν θα τις αναφέρω, απλά ήταν ένα πλήγμα για την ομάδα και αυτό μετά από όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα προστέθηκε στη λίστα. Ο Κολοσσός κατέβηκε πιο έτοιμος από εμάς και πήρε δίκαια τη νίκη. Εμείς πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να συνεχίσουμε».

Στη συνέχεια είπε: «Η αλλαγή προπονητή επηρεάζει πάντα. Είτε αρνητικά, είτε θετικά. Χάσαμε ένα ματς στην παράταση από τα Τρίκαλα, εάν είχε έρθει η νίκη τώρα δεν θα συζητάγαμε αυτά που συζητάμε. Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Όχι, πρόβλημα δεν είχα, δεν χρειάζεται να μπούμε σε τέτοια διαδικασία. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Για τους έξω από την ομάδα μπορεί, για εμάς μέσα στην ομάδα δεν έχουμε τέτοια θέματα. Εμάς η διοίκηση μας είπε πως προχωράμε ως έχει και συνεχίζουμε».

Keywords
Αναζητήσεις
mouratidis aris
Τυχαία Θέματα