ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: "Ακόμα καλύτεροι στο μέλλον"

Ο ΠΑΟΚ κοίταξε στα μάτια τον Ολυμπιακό αλλά ηττήθηκε με 89-64, με τον Σούλη Μαρκόπουλο να μένει ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του και να τονίζει ότι στο μέλλον ο "Δικέφαλος" θα παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος.

Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια. Αμυντικά και επιθετικά παίξαμε καλά και θα είμαστε ακόμη καλύτεροι στο

μέλλον. Επήλθε και η κόπωση κάποια στιγμή. Τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ από τον Ολυμπιακό, μας στοίχισε. Είμαστε μια νέα ομάδα, έχουμε νέους παίκτες που προσπαθούν να βρουν την μπασκετική τους ταυτότητα στην Α1", είπε για την αναμέτρηση ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος εν συνεχεία ρωτήθηκε για την τηλεοπτική μετάδοση των αγώνων:

"Αυτό είναι θέμα της εταιρίας που προγραμματίζει ποια ματς θα προβληθούν. Δεν θέλουμε ανισότητες. Και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός θα ήθελαν πιο δυνατά παιχνίδια. Το ελληνικό πρωτάθλημα κάποτε ήταν πολύ πιο δυνατό, αλλά πλην του ισπανικού, όλα τα άλλα είναι σαν το ελληνικό όπου 2 ομάδες ξεχωρίζουν. Μακάρι να δυναμώσουν να δούμε καλύτερο πρωτάθλημα".

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μαργαρίτης δήλωσε: "Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο το σημερινό ματς με Ολυμπιακό. Θέλαμε να παίξουμε δυνατά και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι ώστε να μείνουμε κοντά στο σκορ και το καταφέραμε, στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, δώσαμε αιφνιδιασμούς και εύκολα καλάθια. Δεν ήταν μαζί μας ο Κώστας Χαραλαμπίδης που θα μας βοηθούσε και συνεχίζουμε για το επόμενο ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα