ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Σκουρτόπουλος: "Η νίκη μάς δίνει πίστωση χρόνου"

Ο Πανιώνιος απέδρασε με τη νίκη από τη Δράμα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε πως έμεινε ικανοποιημένος από την αμυντική λειτουργία της ομάδας του.

Ο Ελληνας τεχνικός, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: "Πετύχαμε πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που συνήθως πετυχαίνει πάνω από 80 πόντους. Το τελικό σκορ δείχνει ότι παίξαμε πολύ καλά, κυρίως στην άμυνα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά

ειδικά, πάνω στον Ντέιλ που οργανώνει όλο το παιχνίδι αλλά και σκοράρει. Ο ΚΑΟΔ πήρε πολλά επιθετικά ριμπάουντ.

Χρειαζόμαστε χρόνο για να βρούμε τους αυτοματισμούς μας και αυτή η νίκη θα μας δώσει πίστωση χρόνου. Συγχαρητήρια στον Γιώργο που έχει φτιάξει μία πάρα πολύ καλή ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα πάει πάρα πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που ήρθαν από τόσο μακριά για να μας συμπαρασταθούν".

Ο Γιάννης Αθηναίου από την πλευρά του ανέφερε: "Για μας ήταν μεγάλη νίκη, κυρίως για τον ψυχολογικό τομέα την οποία και χρειαζόμασταν. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις, που δεν είχε βγει μέχρι τώρα. Αυτή η νίκη θα μας δώσει κουράγιο για να συνεχίσουμε. Εύχομαι καλή πορεία στον ΚΑΟΔ όπου πέρασα μία πολύ όμορφη χρονιά πέρσι. Ευχαριστώ πολύ τους φιλάθλους μας που κάνανε τόσα χιλιόμετρα για να μας δούνε και να μας συμπαρασταθούν και τους ανταμείψαμε με την νίκη".

Keywords
Τυχαία Θέματα