Κ.Α.Ο.Δ. | Καλαφατάκης: "Είχαμε πολύ άγχος"

Ο ΚΑΟΔ αν και πάλεψε κόντρα στον Πανιώνιο, δεν κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα το φετινό πρωτάθλημα και ο Γιώργος Καλαφατάκης δήλωσε πως την ομάδα του επηρέασε το άγχος της πρεμιέρας.

"Μπορεί ο κόσμος να στεναχωρήθηκε από την ήττα μας, αλλά είδε ένα ντέρμπι. Δουλέψαμε πολύ για αυτό το ματς, αλλά είχαμε πολύ άγχος και ήμασταν νευρικοί λόγω πρεμιέρας. Πίστευα ότι θα το ξεπεράσουμε, είχαμε δώσει και ματς για το Κύπελλο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θέλαμε να μπούμε στα τελευταία λεπτά με μια μικρή

διαφορά για να μας φύγει το άγχος, αλλά χάσαμε πάρα πολλές βολές. Δεν έχουμε εμπειρία και ονόματα αλλά σιγά σιγά και μέσα από την δουλειά θα ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα. Έχω παράπονα από τους παίκτες μου αλλά σιγά σιγά πιστεύω ότι θα γίνουμε καλύτεροι", δήλωσε ο Ελληνας τεχνικός μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Θοδωρής Ζάρας με την σειρά του, ανέφερε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς παίξαμε καλή άμυνα αλλά ήμασταν κακοί στην επίθεση. Ήμασταν πολύ άστοχοι στις βολές. Συνεχίζουμε την δουλειά που κάνουμε. Έχουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι την άλλη εβδομάδα στην Πάτρα και θα πάμε να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα