ΠΑΟΚ | Καρακούσης: "Να βγει μπροστά ο Μπάνε"

Ιδανικό άνθρωπο για να προσελκύσει τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε τον Μπάνε Πρέλεβιτς ο Άρης Καρακούσης, ο οποίος τόνισε ο πρόεδρος του "δικεφάλου" μαζί με τον Νίκο Σταυρόπουλο πρέπει να βγουν μπροστά σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

Μπάνε έδωσε τίτλους, δόξα, έπαιζε με ενέσεις ξυλοκαΐνης, φορούσε παπούτσια με μεγαλύτερο νούμερο γιατί έπαιζε με μπαταρισμένο το πόδι, είναι θρύλος για την ομάδα. Δεν γίνεται να απαξιώνεται.

Αλλά και ο ίδιος ποτέ δεν κατάλαβε την αξία του. Μόνο αυτός και ο Νίκος ο Σταυρόπουλος μπορούν να βγουν έξω, να μιλήσουν στον κόσμο και να πείσουν. Δεν υπάρχουν πλέον παράγοντες για να το κάνουν αυτό", δήλωσε ο Καρακούσης στο "Μetrosport" και πρόσθεσε:

ΚΑΕ πρέπει να συνεργαστεί με τον ΑΣ, να πάρει καταλόγους με ονόματα, να κάνει τηλέφωνα, ραντεβού, αν χρειαστεί να πάει πόρτα πόρτα. Ο Μπάνε μπορεί να το κάνει αυτό. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να βοηθήσουν, αλλά χρειάζονται άτομα να τρέξουν. Τρία άτομα δεν γίνεται να διοικήσουν, δεν γίνεται κάθε Μάιο να περιμένει ο ΠΑΟΚ αν ο Πόλυς Κατσιώρας θα μπει στην διοίκηση, ή αν ο Παύλος ο Σαλτσίδης θα μπορέσει να απαγκιστρωθεί από το άθλήμα που προσφέρε".

Επιπλέον, ο Άρης Καρακούσης ανέφερε: "Ο ΑΣ έχει 2700 μέλη, άσχετα τα πόσα είναι τακτοποιημένα, ή ασχολούνται. Η δεξαμενή υπάρχει. Δεν γίνεται όμως να περιμένεις να έρθουν σε σένα, πρέπει να κυνηγήσεις, να βρεις τον τρόπο να προσελκύσεις, να πουλήσεις το μπάσκετ του ΠΑΟΚ στους ίδιους τους ΠΑΟΚτσήδες. Ο Μπάνε είναι ιδανικός για το κάνει αυτό. Πρέπει να βγει έξω, να βγει μπροστά. Μαζί με τον Νίκο τον Σταυρόπουλο γιατί και αυτός θρύλος είναι, πριν έρθει ο Μπάνε, αυτός ήταν ο ηγέτης".

Keywords
Τυχαία Θέματα