NBA | Τιμποντό: "Τα πάει τέλεια ο Ρόουζ!"

Ενθουσιασμένος και περήφανος για τον τρόπο που λειτουργεί ο Ρόουζ στο στάδιο της αποθεραπείας του εμφανίστηκε ο προπονητής του στο Σικάγο, Τομ Τιμποντό, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον παίκτη του.

Ο Αμερικανός κόουτς έβγαλε το καπέλο στον 23χρονο γκαρντ αναφορικά με το πως δουλεύει όλο αυτό το διάστημα που βρίσκεται εκτός παρκέ λόγω του πολύ σοβαρού τραυματισμού του.

"Έχει ένα εξαιρετικό σύστημα υποστήριξης. Η οικογένειά του είναι φανταστική και είναι υπέροχοι μαζί του. Έρχεται στο κέντρο

αποθεραπείας κάθε μέρα. Είναι επιμελής και δουλεύει πολύ", σχολίασε αρχικά ο Τιμποντό για τον σούπερ σταρ των Μπουλς, με τον οποίον όπως δήλωσε, μιλάει σχεδόν κάθε μέρα.

"Νομίζω ότι καταλαβαίνει τι έχει να περάσει και το αντιμετωπίζει όπως όλα τα άλλα. Η αποθεραπεία του τώρα είναι τα παιχνίδια και οι προπονήσεις", πρόσθεσε ο 54χρονος τεχνικός και κατέληξε για τον ηγέτη των "ταύρων":

"Η αφοσίωσή του στην αποθεραπεία είναι φανταστική. Πρέπει απλά να είναι υπομονετικός και να συνεχίσει να κάνει όλα όσα κάνει μέχρι τώρα".

Ο άσος των Μπουλς ταλαιπωρήθηκε όλη τη χρονιά με τραυματισμούς, καθώς είχε προβλήματα στην πλάτη, στη βουβωνική χώρα και στα πόδια του. Ωστόσο, το... κερασάκι στην τούρτα ήταν η ρήξη χιαστών που υπέστη στο γόνατο του αριστερού του ποδιού στην πρώτη αναμέτρηση της σειράς με τους Σίξερς.

Στις 12 Μαΐου υποβλήθηκε σε απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου 8 έως 12 μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα