NBA | Βαν Γκάντι: "Ο Χάουαρντ με απέλυσε!"

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Σταν Βαν Γκάντι τόσο προς τον Ντουάιτ Χάουαρντ όσο και τον διευθύνων σύμβουλο των Μάτζικ, Άλεξ Μάρτινς, τους οποίους κατηγορεί ευθέως ότι πίεσαν τη διοίκηση της ομάδας να τον απομακρύνουν από τη θέση του προπονητή.

Ο έμπειρος τεχνικός πιστεύει ότι ο "σούπερμαν" του Ορλάντο ήταν εκείνος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόλυσή του και τα... χώνει στον Αμερικανό σούπερ σταρ, κατηγορώντας τον ότι αυτός ουσιαστικά τον απέλυσε μαζί με τον Μάρτινς!

"Το

να κρυβόμαστε πίσω από το γεγονός ή να προσπαθούμε να πιστέψουμε όλοι ότι ο Ντουάιτ Χάουαρντ δεν είχε ανάμειξη, είναι πραγματικά παράλογο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός τεχνικός, ρίχνοντας τα βέλη προς πάσα κατεύθυνση.

"Οι άνθρωποι της ομάδας είπαν ότι απολύουμε τον προπονητή επειδή γνωρίζουμε ότι αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία μας για να κρατήσουμε τον παίκτη. Ο Χάουαρντ και ο Μάρτινς αποφάσισαν να με απολύσουν! Το να λέμε και να κάνουμε οτιδήποτε άλλο, για μένα είναι ένα παιχνίδι σημασιολογίας", πρόσθεσε με αρκετή δόση ειρωνίας.

Από την πλευρά του, ο 26χρονος σέντερ έχει εντελώς αντίθετη άποψη... Ναι μεν υπογραμμίζει ότι η σχέση με τον προπονητή του είχε καλά και κακά πράγματα, αλλά τονίζει ότι τους ένωνε ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος και ο ίδιος σε καμία περίπτωση δεν έπαιξε ρόλο στην απόλυσή του.

"Μισώ να βλέπω ανθρώπους να χάνουν τις δουλειές τους. Εγώ και ο Σταν είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας, αλλά πολύ περισσότερο είχαμε από κοινού ένα στόχο... Να φέρουμε ένα πρωτάθλημα στο Ορλάντο", τόνισε ο Αμερικανός αστέρας.

Ο διευθύνων σύμβουλος των "μαγικών" είχε τονίσει ότι ο Χάουαρντ "ουδέποτε τη φετινή χρονιά μου ζήτησε να απολύσω τον Σταν", με τον παίκτη να δηλώνει "χαρούμενος που ο Μάρτινς επιβεβαίωσε ότι εγώ δεν έχω καμία ανάμιξη με την απόλυση του Βαν Γκάντι".

Keywords
Τυχαία Θέματα