ΠΑΟΚ | Χαραλαμπίδης: "Να φέρουμε κοντά μας τον κόσμο"

Για την πορεία και τους στόχους του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και τον τραυματισμό που τον άφησε αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, μίλησε ο Κώστας Χαραλαμπίδης.

Ο έμπειρος γκαρντ, φιλολενήθηκε στον Sport 103 FM και δήλωσε:

"Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς της ομάδας. Η επιτυχία της ομάδας θα είναι και δική μου. Ολα τα άλλα έπονται. Η ψαλίδα μπορεί να φαίνεται ότι κλείνει με τους δύο της Αθήνας,

αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν παραμένει μεγάλη και όχι μόνο οικονομικά. Οι περισσότερες ομάδες και με βάση το μπάτζετ τους, στρέφονται σε επιλογές Ελλήνων παικτών και έχει κλείσει η ψαλίδα μεταξύ τους. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να φτάσει στο ταβάνι, δεν ξέρω ποιο θα είναι αυτό αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τον στόχο της διοίκησης, την εξυγίανση.

Για τους στόχους της ομάδας, είπε: "Γιατί να μην είναι στόχος η τρίτη θέση; Δεν υπολειπόμαστε των υπολοίπων ομάδων ούτε σε ρόστερ, ούτε σε όνομα, ούτε σε ιστορία. Ποτέ δεν μπαίνεις στο γήπεδο για να χάνεις. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα αλλά αυτή η ομάδα έχει όλες τις προϋποθέσεις για να κάνει κάτι καλό".

Για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο: "Είναι ιδιαίτερη ομάδα με ιδιαίτερο στιλ. Είναι δύσκολο παιχνίδι εκ των προτέρων. Δεν θα πω ότι ερχόμαστε με κεκτημένη ταχύτητα. Είναι νωρίς να λεμε ότι έχουμε καταφέρει κάτι, είμαστε όμως στον σωστό δρόμο. Είναι ευκαιρία να συσπειρωθεί και ο κόσμος γύρω από αυτήν την ομάδα. Ελπίζουμε να καταφέρουμε να τον φέρουμε κοντά μας γιατί σίγουρα θα μας βοηθήσει. Αρχίσαμε άσχημα στο κύπελλο και στεναχωρήσαμε τον κόσμο αλλά στο τελευταίο διάστημα πείθουμε τον κόσμο ότι αυτή η ομάδα προσπαθεί και αξίζει να στηριχτεί. Δεν είναι κρυφό ότι δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την προσέλευση του κόσμου. Ξέρω όμως ότι ο κόσμος περιμένει να δει για να έρθει, εμείς ως παίκτες δε θέλουμε να συμβαίνει αυτό αλλά προσπαθούμε να το αλλάξουμε".

Σχετικά με το ότι έγινε "σίριαλ" η υπογραφή του το καλοκαίρι: "Ο στόχος μου είναι να πρωταγωνιστώ μέσα στο γήπεδο. Δεν ήταν επιλογή μου να γίνω σίριαλ του καλοκαιριού και όσοι είναι κοντά στην ομάδα το γνωρίζουν".

Για τον τραυματισμό του: "Στην αρχή της σεζόν είχα ένα τραυματισμό που με πήγε πίσω. Ηταν δύσκολη φάση που σιγά-σιγά την ξεπερνάω και θα βρω τον εαυτό μου στην ομάδα έτσι όπως το θέλω εγώ. Ηταν ύπουλος τραυματισμός αλλά θα πρέπει να ζω με αυτό. Είναι μια διαρκής μάχη όπως όλοι οι τραυματισμοί. Προσπαθώ να είμαι στην κατάσταση που θέλω. Εχει περάσει αρκετό διάστημα και κάθε εβδομάδα είμαι καλύτερα".

Για τη νίκη επί του Αρη: "Θεωρούσαμε από την αρχή ότι βρισκόμαστε σε μία καλύτερη κατάσταση με καλύτερο ρυθμό. Πιστεύαμε στο πλάνο που καταστρώσαμε. Θέλαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Με κάποια αμυντικά λάθη δώσαμε στον Αρη τη δυνατότητα να μπει στο παιχνίδι. Ημασταν καλύτεροι όμως και γι’ αυτό νικήσαμε".

Για το τρίποντο του Κασελάκη: "Ηταν κρίσιμο, η διαφορά ήταν στους τέσσερις. Ναι μεν ήταν ικανότατος ο Λεωνίδας, αλλά βγήκε μέσα από την πολύ καλή λειτουργία της ομάδας που του έδωσε ένα

Keywords
Τυχαία Θέματα