Για καλό αποτέλεσμα με Ούνικς ο Πανιώνιος

20:32 27/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο γκαρντ της ελληνικής ομάδας έπαθε κάκωση στην ποδοκνημική στην προπόνηση της Δευτέρας (26/11) και θα μείνει εκτός δράσης τις επόμενες ημέρες. Την θέση του στην αποστολή πήρε ο Δημήτρης Αγραβάνης.

Ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε για την αναμέτρηση: «Θέλουμε να δείξουμε ένα καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο από αυτό της περασμένης εβδομάδας κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Περιμένω να δω όντας λίγες μέρες που είμαστε μαζί με την ομάδα τα νέα στοιχεία που έχουμε βάλει στο παιχνίδι μας και σημάδια

βελτίωσης. Αυτά είναι η ομαδικότητα, η ενέργεια και η αυτοπεποίθηση».

Ο Λάντον Μίλμπουρν από την πλευρά των παικτών τόνισε: «Μετά την αλλαγή προπονητή θέλουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο κόντρα σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Μία ομάδα πολύ έμπειρη που το μεγαλύτερο προσόν της είναι να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τα λάθη του αντιπάλου, όπως έκανε και στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας αλλά θέλουμε να παρουσιαστούμε πιο ανταγωνιστική βγάζοντας περισσότερη ενέργεια στο παρκέ».

Ο Στέργιος Καλύβας στο τεχνικό τημ
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης ανακοίνωσε το νέο μέλος του τεχνικού τημ: «Ο Στέργιος Καλύβας είναι το νέο μέλος του τεχνικού τημ του Πανιώνιου. O 35χρονος τεχνικός διατέλεσε στο παρελθόν μέλος του τεχνικού τημ στο Πανόραμα, στον ΚΑΟ Δράμας, στο ICBS, στην Αναγέννηση-Φλόγα και τους δύο πρώτους μήνες της φετινής σεζόν πρώτος προπονητής στον Πιερικό-Αρχέλαο».

Keywords
Τυχαία Θέματα