ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Επίσκεψη στην κίνηση "Πρόταση"

Ο Απόλλωνας έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς αντιπροσωπεία της ανδρικής ομάδας μπάσκετ επισκέφθηκε τα γραφεία της κίνησης "Πρόταση" και συναντήθηκε με το Δ.Σ. του φορέα και μέλη της ομάδα εφήβων του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Απόλλωνα Πάτρας ήταν ο τιμ μάνατζερ Γιάννης Μολφέτας. Μετείχαν ο προπονητής της ομάδας Νίκος Βετούλας (συνοδευόμενος από την κόρη του Δανάη) και οι αθλητές Νίκος Αργυρόπουλος (αρχηγός της ομάδας), Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, Κίτον Γκράντ, Γκόρντον Κλάϊμπερ και Γιάννης

Λιανός.

Τα παιδιά φωτογραφήθηκαν με τον προπονητή και τους παίκτες του Απόλλωνα Πάτρας και ζήτησαν αυτόγραφα. Απάντησαν σε ερωτήσεις για το κίνητρο που τους έκανε να ασχοληθούν με το μπάσκετ, την ηλικία που ξεκίνησαν κ.ά.

Η αντιπροσωπεία του Απόλλωνα Πάτρας περιηγήθηκε από τα παιδιά στους χώρους που γίνεται η δημιουργική απασχόληση και τα κάλεσαν να παρακολουθήσουν το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας απέναντι στον Ηλυσιακό.

Νωρίτερα, τα μέλη της αντιπροσωπείας του Απόλλωνα Πάτρας ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο της «Πρότασης», Ανδρέα Σαμοθρακίτη, και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, για τα προγράμματα που υλοποιεί η κίνηση.

Ο Γιάννης Μολφέτας δήλωσε στο Δ.Σ. της «Πρότασης» ότι ο Απόλλωνας Πάτρας θα σταθεί αρωγός στις διαχρονικές προσπάθειες που κάνουν για να κρατήσουν τα παιδιά μακριά από κάθε λογής εξάρτηση, όπως άλλωστε κάνει ο Σύλλογος μέσα από τις υποδομές του.

«Δεν το θεωρούμε υποχρέωση, αλλά καθήκον. Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας βοηθήσουμε» δήλωσε ο προπονητής Νίκος Βετούλας και συμπλήρωσε ότι ο ίδιος και οι παίκτες θα κάνουν ότι μπορούν για να στηρίξουν την «Πρόταση».

Η χθεσινή επίσκεψη αποτελεί συνέχεια των κοινωνικών δράσεων που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ο Απόλλωνας Πάτρας. Στο πλαίσιο αυτό έχει ανακοινωθεί η δωρεάν παραχώρηση του κλειστού γηπέδου την Παρασκευή 7/12/2012, προκειμένου να διεξαχθεί η συναυλία με τους καλλιτέχνες Φίλλιπο Πλιάτσικα και Νίκο Πορτοκάλογλου για την ενίσχυση των προγραμμάτων που υλοποιεί η κίνηση «Πρόταση».

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των προγραμμάτων πρόληψης των εξαρτησιογόνων ουσιών και συμπεριφορών που υλοποιεί η «Πρόταση».

Η Κίνηση «Πρόταση» για έναν άλλο τρόπο ζωής όπως υποδηλώνει και ο πλήρης τίτλος του Φορέα ξεκίνησε πριν 25 χρόνια στην Πάτρα με στόχο την πρόληψη των εξαρτησιογόνων ουσιών και τη διατύπωση προτάσεων και δράσεων που στοχεύουν στην ποιότητα ζωής των πολιτών. Ο εθελοντισμός αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη αυτού του μοντέλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα