Πανούλιας: "Πρώτος στόχος η παραμονή"

Το superbasket.gr ήταν στο κλειστό του Μίλωνα και μίλησε με τον προπονητή της ομάδας.

-Προσπαθήσατε πολύ για τη νίκη αλλά τελικά δεν καταφέρατε να την πάρετε. Που υστερήσατε και χάσατε το ματς;

"Πιστεύω ότι κρίθηκε στις χαμένες βολές. Χάσαμε 10 ελεύθερες βολές. Είμαστε μες στο γήπεδό μας, ο αντίπαλος μας έχασε πολύ λιγότερες από εμάς και σε κρίσιμα σημεία και νομίζω ότι το πρώτο και σημαντικότερο ήταν οι βολές. Το δεύτερο είναι ότι πρέπει κάποτε επιτέλους κι εμείς να μάθουμε να κάνουμε σωστή χρήση

των φάουλ. Να κάνουμε ένα φάουλ το οποίο δεν θα είναι γκολ-φάουλ και θα στείλει τον αντίπαλο στις βολές. Το τρίτο και είναι σημαντικό για μένα, όποιος έρχεται εδώ παίζει 50-50 με καλούς διαιτητές. Όταν πάμε στην επαρχία έχουμε διαιτητές οι οποίοι είναι σε αποστολή. Χαρακτηριστικά, στο πρώτο παιχνίδι εμείς είχαμε 5 τεχνικές ποινές και 5 αποβολές παικτών. Εδώ είχαμε δύο αξιολογότατους διαιτητές. Δίνουν το 50-50 στον φιλοξενούμενο και φεύγει ωραία. Εμείς πάμε σε κάθε επαρχία και γίνονται πράγματα και θαύματα. Αυτή είναι αλήθεια. Απλά εμείς αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε είναι να βάλουμε τις βολές, αφού παίζαμε στο γήπεδό μας, να δείξουμε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση όταν ισοφαρίσαμε".

-Στα ριμπάουντ στο πρώτο μέρος, κυρίως στα αμυντικά είχατε πρόβλημα. Πιστεύετε ότι αυτό σας στοίχισε;

"Πήραμε κι εμείς μερικά επιθετικά ριμπάουντ πήρανε κι αυτοί μερικά, το κακό είναι πως εμάς, μας σφυρίχτηκαν 3 επιθετικά φάουλ σε ριμπάουντ ενώ το ένα σφύριγμα που σχεδόν έκρινε την κατάσταση και ήταν το επιθετικό του Θωνιάτη, δεν σφυρίχτηκε".

-Εσείς θεωρείτε δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα;

"Δεν υπάρχει θέμα δίκαιο. Ήταν ένα ντέρμπι. Ήταν πολύ κοντά. Στα 2,5 τελευταία λεπτά ήταν εκεί που κρίθηκε το παιχνίδι. Μπορούσε να γυρίσει σε μας, μπορούσε να γυρίσει σε αυτούς. Ήταν ένα δυνατό ματς, αυτό ήταν. Και οι δύο ομάδες ήταν προετοιμασμένες".

-Ο στόχος για την συνέχεια ποιος είναι;

"Τώρα θα αξιολογήσουμε τι θα κάνουμε. Πρώτος στόχος ήταν η παραμονή, δεύτερος στόχος να διεκδικήσουμε όσο μπορέσουμε κάτι καλύτερο. Τώρα βέβαια με αυτή την ήττα είμαστε μακριά. Πάμε για το επόμενο ματς και βλέπουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα